FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PETROLUL 0-3

Undă verde pentru Europa » Veşti bune pentru Petrolul după victoria cu ACS Poli

Teixeira n-a înscris pe Bega, însă a fost printre cei mai activi de pe teren și a oferit pasa decisivă la golul lui Geraldo
Teixeira n-a înscris pe Bega, însă a fost printre cei mai activi de pe teren și a oferit pasa decisivă la golul lui Geraldo

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 15:48

Echipa ploieşteană a primit dreptul de a juca în sezonul viitor atît în Liga 1, cît şi în competiţiile continentale.

În ziua partidei de pe Bega a apărut informaţia conform căruia "lupii" ar întîmpina probleme în încercarea de a juca în sezonul viitor în competiţiile europene, din cauza conturilor clubului blocate de către ANAF. În cazul în care veştile se confirmau, atunci prahovenii erau excluşi din orice competiţie europeană pentru un sezon!

Ieri, oficialii ploieşteni au ţinut să infirme zvonurile şi i-au asigurat pe suporteri că formaţia lui Răzvan Lucescu va putea evolua în Europa League, lucru dovedit şi de o scrisoare oficială primită de la FRF: "Fanii n-au nici un motiv să fie îngrijoraţi în privinţa participării în competiţiile patronate de UEFA. Aşa cum s-a anunţat încă din 15 aprilie, clubul nostru a primit licenţa pentru sezonul 2014-2015, atît pentru participarea în Liga 1, cît şi pentru competiţiile continentale. Comisia de Licenţiere a şi certificat acest lucru, înştiinţînd Petrolul că a obţinut ambele licenţe".

2 tururi preliminare a trecut Petrolul în sezonul trecut de EL: 3-0 şi 4-0 cu Vikingur, 1-1 şi 2-1 cu Vitesse. Prahovenii au fost eliminaţi în play-off, de Swansea: 1-5 şi 2-1

0 succese are Poli în 2014 în cele 6 partide disputate pe stadionul "Dan Păltinişanu": două remize şi patru eşecuri

"Vrem să terminăm pe locul secund, să progresăm faţă de anul trecut, cînd am fost pe trei. În plus, dacă Steaua va face eventul, vom disputa Supercupa împotriva ei!" (Geraldo Alves, fundaş Petrolul)

"Diferenţa între noi şi Petrolul n-a fost chiar atît de mare. Totul s-a rupt cînd arbitrul a dat uşor penalty-ul din care s-a făcut 0-1!" (Dan Alexa, antrenor ACS Poli)

"Tudor a acordat corect 11 metri pentru oaspeţi, Tamus fiind împins evident de Morariju în acea fază" (Dan Lăzărescu, analist DolceSport)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
alepetrolul
alepetrolul  •  05 Mai 2014, 21:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lasa- l ca doar atat stie,am mai vazut cateva comentarii ale specimenului si aceeasi placa.. De unde nu e...

agb87
agb87  •  05 Mai 2014, 17:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sa inteleg ca jesepe cenzureaza mai nou si cuvantul al carei definitie este urmatoarea: "Animal domestic rumegător, crescut pentru lână, lapte și came". Penibil...

agb87
agb87  •  05 Mai 2014, 17:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

totusi, nu-i jignii pe aia din galati. nimeni nu merita sa fie facut stelist, oricat de batut de soarta ar fi el...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează