FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 2-1

Unde sînt atacanţii de Ligă? » Steaua a avut un singur vîrf în lot la meciul cu Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 11:00

Laurenţiu Reghecampf a oprit un singur atacant în lotul de 18 pentru meciul cu Ceahlăul, scor 2-1.

Steaua şi-a pierdut ambii golgeteri în pauza de iarnă, Raul Rusescu fiind vîndut la Sevilla, în timp ce lui Adi Rocha nu i-a mai fost prelungită înţelegerea. În locul celor doi a fost adus numai Piovaccari, împrumutat pentru un an de la Sampdoria.

"Roş-albaştrii" continuă să aibă însă probleme în ofensivă. După excluderea lui Mihai Costea, Reghe a mai rămas cu numai trei vîrfuri, iar la meciul cu Ceahlăul a avut unul singur în lot, Stefan Nikolici!

Deşi au încercat în această vară să îl înlocuiască pe Rusescu, steliştii au ratat transfer după transfer. N-au reuşit să se înţeleagă cu Inter pentru împrumutul lui Denis Alibec, Riviere a fost blocat de conducere, în timp ce Keşeru, Chiţu şi Coulibaly au preferat alte echipe.

Mai mult, Jeremy Bokila, preferatul patronului, n-a putut fi adus de la Petrolul, de unde a şi fugit între timp, anunţînd că înţelegerea sa cu ploieştenii a expirat.

Unde au ajuns atacanţii doriţi de Steaua
Aurelian Chiţu - vîndut de Viitorul la Valenciennes
Denis Alibec - împrumutat de Inter la Bologna
Claudiu Keşeru - a semnat cu Bastia
Adamo Coulibaly - şi-a reziliat contractul cu Debrecen, în probe la Charlton
Yohann Riviere - declarat netransferabil de Le Havre
Jeremy Bokila - a fugit de la Petrolul înainte de Supercupă, motivînd că este jucătorul lui Waregem

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (182)
capca1
capca1  •  21 Iulie 2013, 19:09

Habar n-aveţi , MM-ul are vreo trei atacanţi "cu cifre şi atitudine" : Mihai Costea, Tatu şi Piovaccari...când or să-nceapă ăştia să joace, să vă ţineţi ce surprize or să apară !!! MM-ul este peste tot ce-nseamnă manageriatul în fotbal, o să vedeţi...de fapt, aşa a scris el despre sine pe pagina lui de facbook !

sibelius
sibelius  •  21 Iulie 2013, 18:45
Postat de tegean pe 21 Iulie 2013, 16:58

Botoşani debutează în Liga 1 iar CFR e printre puţinele echipe care contează. Ce face gs(truţ)p.ro ? Nimic, are alte chestiuni arzătoare la ordinea zilei (Olguţa,vestiar Barca, Eric ş.a.)

Un meci intre o nou promovata(ai carei suporterii ii rugau ieri pe cei de la CFR sa nu le dea multe) si una care a terminat pe 9. Foarte important meciul.

sibelius
sibelius  •  21 Iulie 2013, 18:23
Postat de thumbzilla.. pe 21 Iulie 2013, 16:21

Taranul ala idiot are in cap numai scenarii virtuale :))) el nu are nici tricou de schimb,de unde sa aiba tricoul lui Radoi .

A scris cu pixul pe el.

Vezi toate comentariile (182)
Comentează