FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unii cu şampania, alţii cu lămâi » Dinamoviștii au avut nevoie de fructe acre să le treacă starea de după eșecul cu Astra :D

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

Rednic i-a certat pe fotbaliști, ”unii pierd bani, alții pierd timpul”, jucătorii au avut nevoie de lămâi ca să le treacă starea de după eșecul cu Astra.

Evoluția lui Dinamo luni seară, cu Astra (2-4), mai ales cea din repriză secundă, când a încasat 3 goluri în nici 20 de minute, necesită o caserolă plină de lămâi.

Nu este o glumă, fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, surprinzând în vestiarul "câinilor" o cutie transparentă cu bucăți de lămâi, feliate, ce aparținea directorului sportiv, Ionel Dănciulescu.

Jucătorii au fost certați public de către antrenorul Mircea Rednic: "Sunt ani care nu se mai întorc, iar unii nu pricep asta. Mă deranjează că ceea ce am vorbit cu elevii mei s-a adeverit. Din păcate, unii pierd bani, alții pierd timpul. Este un duș rece binevenit, avem de învățat în perspectiva finalei Cupei României".

Mulți fotbaliști, în special străinii din lotul roș-albilor au trecute în contractele individuale diverse bonusuri care vor putea fi câștigate dacă Dinamo încheie pe locul 3.

Ultima poziție a podiumului este în pericol cu doar o etapă înainte de final. "Câinii" sunt pe locul 4, la un punct de Pandurii, care va juca acasă în ultima rundă cu Astra, care va evolua cu rezervele.

"Sunt băieți la Dinamo care nu pricep ce este performanța. Am construit ceva în acest sezon cu bune, cu rele, însă există riscul să pierdem și locul 3, din păcate. Ar trebui să arătăm ambiție"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
zizu
zizu  •  04 Mai 2016, 19:05
Postat de Vasiliu Daniel pe 04 Mai 2016, 18:36

de vreo 3 ani tot va indepliniti obiectivele .. la anul NEW Dinamo versiunea 5 :))))

probabil voi sunteti multumiti cu obiectivul vostru....nu v a mai arestat justitia pe nimeni anul acesta!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Mai 2016, 18:36
Postat de zizu pe 04 Mai 2016, 11:00

asta e acum marea realizare a fcsb ului?...:) cam putin fata de ce clamati voi ca o sa lati....ca de luat...cert murele le ati luat voi! dinamo si a indeplinit obiectivul.....

de vreo 3 ani tot va indepliniti obiectivele .. la anul NEW Dinamo versiunea 5 :))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Mai 2016, 18:34
Postat de llight pe 04 Mai 2016, 12:36

good for you . acum fii baiat bun ia`ti fularul cu ASA de anul trecut si cel cu Astra de anul asta si gandeste-te pe cine mai sustii la anul ..poate Pandurii , poate Viitorul ...fii suporter ce naiba . Doar stii ce se spune pe la noi ..Indiferent de rezultat ......... Ps. Sa nu uiti sa iti inveti copilul cum e sa tina si cu alte echipe ..ca poate se invata sa tina cu una singura si atunci ai pus-o de mamaliga .

de vreo 3 ani tot va indepliniti obiectivele .. la anul NEW Dinamo versiunea 5 :))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează