FOTBAL  »  Superliga  »  LUCESCU LA URZICENI?

Unirea a făcut cerere oficială la FRF pentru detaşarea lui Lucescu!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Unirea nu renunţă la ideea ca selecţionerul Răzvan Lucescu să se ocupe de pregătirea echipei ialomiţene pînă la finalul stagiunii.

Conducerea campioanei a înaintat FRF o cerere prin care solicită detaşarea lui Răzval Lucescu la Urziceni pentru cele cîteva luni rămase pînă la încheierea sezonului. Deşi s-au lovit de refuzul declarativ al preşedintelui Mircea Sandu şi al directorului general Ionuţ Lupescu, oficialii Unirii sînt convinşi că pot să-l aibă antrenor pe Lucescu şi au apelat la un înscris oficial pentru a-şi susţine demersul.

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi imagini în exclusivitate cu Răzvan Lucescu în timp ce părăsea locuinţa lui Mircea Sandu după o discuţie pe care au avut-o în cursul după-amiezei de ieri.

"Varianta asta e exclusă! Şi nu e vorba doar despre Urziceni, putea fi în discuţie oricare altă grupare, poziţia mea ar fi fost aceeaşi"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Iată cererea făcută de managerul general al Unirii Urziceni, MM Stoica:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  29 Decembrie 2009, 23:11

sunt cateva luni....dc n-ar fi posibil??? el n-are niciun meci in perioada asta.....e atata tamtam.....ganditzi-va ca asa isi pune si el tacticile in aplicare...mai multe jocuri...mai multe idei...poate-si schimba mentalitatea alaturi d jucatorii unirii..poate ca vom vedea o alta nationala dupa c va antrena urziceniu.....

 •  29 Decembrie 2009, 17:16

Cei ce accepta ca Muce sa antreneze Unirea sa nu se mire ca traiesc intr-o tara ca Romania, unde bunul plac al celor aflati la putere dicteaza totul si se afla in afara si deasupra legii! Orice exceptie nu face decit sa submineze valabilitatea unei legi! Restul argumentelor sint prostii debitate de copii care din nefericire nu vor afla decit tirziu -cu noroc- ce inseamna o tara civilizata! Dixit!

 •  29 Decembrie 2009, 17:08

Sa faca cerere sa-i imprumte si pe Mutu, Marica, Ghioane, Radoi, Rat, Coman etc. Milogii !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează