FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - PANDURII 3-0

Unirea a învins categoric aseară şi a urcat pe podium! Ştiu să facă şi spectacol

George Galamaz, Galamaz, Unirea Urziceni
George Galamaz, Galamaz, Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Urziceniul a obţinut aseară cea mai consistentă victorie în 2010, ajungînd pe podium. Premieră pentru israelian: succes de debut pe propriul teren, doar al 3-lea în acest retur. Iar Urziceniul urcă pe podium, aşteptînd rezultatele restului etapei.
Vezi rezumatul meciului Unirea - Pandurii 3-0! (video)

Unirea lui Levy ştie să facă şi spectacol. Pînă la deschiderea scorului de către Apostol, ajutat şi de Galamaz, care i-a încurcat mult pe cei din defensiva adversă, Bilaşco (23) a reluat spectaculos cu capul, dar Mingote a avut un reflex uimitor. Apoi, golul lui Marinescu a făcut diferenţa. A avut o reuşită cu capul de mare efect, cu o reluare de clasă, iar Mingote n-a putut fi salvat nici de bară. Bordeanu (49) a dus totul mai departe, însă "torpila" lui a fost blocată de goal-keeper. Autogolul bizar al lui Rusu a adus siguranţa totală în tabăra ialomiţenilor.

Unirea lui Levy ştie să se şi apere. Cînd fundaşii n-au ţinut departe de propria poartă atacurile adverse, a intervenit Cătălin Grigore salvator, aşa cum s-a întîmplat în minutul 32, cînd a scos "capul" lui Nalaţi. La prima apariţie pe teren în 2010, goal-keeperul a mai fost decisiv şi în minutul 62 la şutul lui Stanciu.

Protestele lui Sorinaccio
Cîrţu s-a luat de Levy, după ce antrenorul israelian a avut o ieşire nervoasă în minutul 9. Sorinaccio imita gesturile omologului său. Apoi, la faza golului doi al Unirii, antrenorul Pandurilor a protestat, acuzînd că Laurenţiu Marinescu l-ar fi împins pe Grecu înainte de a relua cu capul spre poarta lui Mingote.

- Cătălin Grigore nu mai aparăse pentru Urziceni într-un meci oficial de pe 1 august 2009, din prima etapă a campionatului, CFR Cluj - Unirea (2-0).
- În minutul 55, Rusu l-a împins, chiar dacă discret, în careul Pandurilor pe Bilaşco, dar nu s-a acordat penalty, deşi existau premise pentru aşa ceva.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  17 Aprilie 2010, 08:40

Bayern pe podiumul din Spania...duh...Garceo, iti meriti "numele" :D

 •  17 Aprilie 2010, 04:41

Pe ce podium a urcat , sau cine pe ce podium a urcat ?

negoro
negoro  •  17 Aprilie 2010, 03:41

Cartule, ce facusi vere ? Te credeai papagal si-l imitai pe Levy... Ti-ai furat-o cu 3-0... Ca de obicei, de vina-i arbitrul si jucatorii. Tu esti magistral ca intotdeauna. Da-o-ncolo de treaba... Ce daca o duci in B... nu conteaza... poate te "ajuta" prietenul Netoiu si te salvezi pe final. Mai bine spune-ne tu care mai e treaba cu Mititelu si Craiova. Astea-s chestiile care te rod pe tine. Cum ti s-a parut tactica Stiintei in meciul cu Astra, ce face cu Vasluiul, ce parere ai depre

Vezi toate comentariile (3)
Comentează