FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA 1-4

Unirea Maxima! Campioana a zdrobit Craiova şi ameninţă liderul!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Campioana a stricat sărbătoarea oraşului Severin şi visează cu ochii deschişi la o nouă participare în Champions League.
Vezi rezumatul meciului Craiova - Unirea 1-4! (video)

Două echipe cu obiective diferite. Craiova cu gîndul la cei 20.000 de oameni din tribună, Urziceniul cu ochii pe clasament la poziţia secundă ce ar putea-o propulsa din nou în Liga Campionilor.

Sărbătoarea din tribune s-a stins repede. Era minutul 8 cînd Apostol s-a furişat în dreapta şi a centrat perfect, pe capul lui Bilaşco, care nu a ratat din interiorul careului. Treziţi de izbucnirea publicului, oltenii au apăsat pedala de acceleraţie, însă Friţulescu şi-a calculat prea mult paşii şi a tras în Grigore (14).

Lecţia contraatacului
Ialomiţenii au venit cu temele făcute. Contraatacuri în haită, cu Apostol în rolul de servant şi Bilaşco mereu hărţuind fundaşii gazdelor. Plus inspiraţia israelianului de pe banca Unirii: trei schimbări, trei goluri. După o nouă fază de contraatac, Semedo i-a făcut cadou golul secund lui Rusescu (71).

One-man show Semedo
Craiova a arătat o tresărire de orgoliu în minutul 75, Gîngioveanu înscriind la vinclu cu un şut de la 25 de metri. Ultimul cuvînt le-a aparţinut tot oamenilor lui Levy, Pădureţu finalizînd o acţiune-şnur cu un şut la colţ de la 15 metri, iar apoi Semedo a făcut ca scorul să ia proporţii. Unirea urcă încet, dar sigur spre locul doi, cel care duce în preliminariile Champions League.

>> Adrian Mititelu a solicitat lovitură de la 11 metri la o fază petrecută în minutul 14 la un duel între Dina şi Paraschiv. Reluările TV au arătat că mijlocaşul ialomiţean l-a deposedat corect pe atacantul Craiovei.
>> Dumitru Dragomir a fost prezent în tribunele stadionului de la Severin: "Am venit să văd Craiova, dar şi pe MM, un conducător ce ar putea să-mi urmeze la preşedinţia Ligii!".

Mititelu, caricatură cu ochelari :)
Jucătorii lui Mark Wotte au avut un mesaj special pentru cei 20.000 de fani prezenţi pe stadion. Prepeliţă şi compania au purtat tricouri imprimate special cu mesajul "La mulţi ani, Drobeta Turnu Severin!" cu ocazia sărbătoririi zilei oraşului. Patronul Adrian Mititelu a primit un cadou aparte: o caricatură din partea lui Ştefan Popa Popas.

Trică, noul delegat

Eugen Trică, 33 de ani, nu a fost nici măcar rezervă la partida cu Unirea. Totuşi, mijlocaşul a luat loc pe banca de rezerve, dar nu în calitate de fotbalist, ci de delegat al echipei. Trică a fost folosit în doar 8 meciuri de Mark Wotte, însă doar unul în calitate de titular.

"Am fost prea euforici după victoriile cu Astra şi Vaslui. Trebuia să revenim cu picioarele pe pămînt, dar ne-a lipsit concentrarea"
Mark Wotte, antrenor U Craiova

"A fost o lecţie pentru noi. La 2-1, am mers pe principiul totul sau nimic. Din păcate, n-a fost să fie!"
Mark Wotte, antrenor U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  26 Aprilie 2010, 17:31

cu jucatori ca dina nu aven nici o sansa!!!! mititelule nu faci fata....

 •  26 Aprilie 2010, 15:55

Tesio esti femela ?!? Masculii au lapti maestre.

 •  26 Aprilie 2010, 10:15

pe domn mititelu blatu cu unirea urziceni il va costa retogradarea in b urzicati si anul trecut au luat campionatu tot cu smecherii, mm mare jeg dealtfel ce au zis aranjam cu olteanu ca si asa el are meciuri usoare sa de dumnezeu sa ne auda sa pleci si din severin dar in liga2 oltene hu hu huuuuuuuuuuu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează