FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Universitatea cere LPF respingerea legitimării lui Dorel Stoica la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Universitatea Craiova a depus astăzi la Liga Profesionistă de Fotbal o adresă prin care cere LPF respingerea oricăror cereri de legitimare pe numele jucătorului Dorel Stoica, deoarece acesta s-ar afla sub contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2011, a informat ediţie.ro.

"De asemenea, somăm public clubul FC Steaua Bucureşti să întrerupă orice legatură cu acest jucător, în cel mai scurt timp, altfel, clubul nostru va solicita comisiilor abilitate ale LPF punerea în aplicare a prevederilor regulamentare pentru sancţionarea acestuia"
, mai scrie sursa citată.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (35)
filipcristian004
filipcristian004  •  12 Iulie 2010, 19:34

U Craiova degeaba trage de Dorel ca el nu va veni la ei o sa vedeti. Vom avea parte de o lunga telenovela.

alpin
alpin  •  12 Iulie 2010, 18:05

Chestia cu ingradirea dreptului la munca e gargara! Orice firma serioasa, cand permite plecarea unui angajat valoros, ii pune conditia de a nu lucra, o perioada, pentru firme concurente. In orice domeniu! Si, daca mai are contract si nu s-a prezentat la echipa... sa suporte consecintele. Craiova are performante cu Stoica lider?!? Doar o retrogradare...

ucvfc
ucvfc  •  12 Iulie 2010, 17:41

skrap fa ceva in folosul comunitatii si mai taci in mortzii m@-tii

Vezi toate comentariile (35)
Comentează