FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova, buget de titlu » Ce sumă a pregătit Mihai Rotaru: „Nu luăm în calcul să vindem vreun jucător”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 09:35 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 09:48

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit ce buget a pregătit finanțatorul Mihai Rotaru pentru acest sezon.

Pentru noul sezon, formația din Bănie se va putea baza pe un buget total de 12,5 milioane de euri. Din această sumă, 1 milion de euro va fi pentru a transferuri.

Victoria de la debut nu l-a convins pe Laszlo Balint: „Avem nevoie de întăriri!”
CS Universitatea Craiova
Victoria de la debut nu l-a convins pe Laszlo Balint: „Avem nevoie de întăriri!”

CS Universitatea Craiova, buget de 12,5 milioane de euro pentru noul sezon

„Din discuţiile pe care le-am avut în prima fază cu domnul Rotaru se vorbea de 7,5 milioane de euro. Am găsit înţelegere din partea acţionarilor şi mergem către 11,5 milioane de euro. 

Pentru bugetul acesta nu luăm în calcul să vindem vreun jucător. Vrem să menținem toți jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut.

Mai avem un milion de euro special pentru transferuri, fără să influențeze bugetul de 11,5 milioane de euro. Important este să găsim jucătorii care ne interesează.

Suntem în evaluări şi discuţii pentru aducerea a doi fundaşi centrali. Unul a venit în cantonamentul din Austria şi treburile sunt rezolvate. Am vrea să aducem încă un atacant central să aducem concurenţă pentru Markovic şi Koljic”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Prima Sport.

Craiova l-a transferat pe Raul Silva

Universitatea Craiova l-a transferat pe Raul Silva (32 de ani), fundaș central, de la Braga. Raul Silva vine de la Braga, echipă care l-a transferat în 2017 pentru două milioane de euro de la Maritimo. 

Fundașul central a fost împrumutat la Estoril în sezonul trecut, echipă alături de care a terminat pe locul 9 în campionatul Portugaliei. În sezonul trecut, Silva a bifat 19 meciuri în toate competițiile, dintre care 15 în campionat. 

În prima ligă portugheză a marcat două goluri și a luat 6 cartonașe galbene. Acesta a fost titular în 37% din partidele lui Estoril din campionat.

VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: „Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește și: 

Markovic, spectacol la debutul lui Balint pe banca lui CSU Craiova! Victorie clară în primul amical al verii

Rotaru are prim-planul, Mititelu face pași mici » Gazeta a pus în oglindă rivalele CSU și FCU Craiova: 4 concluzii

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (35)
dandana
dandana  •  28 Iunie 2022, 16:22
Postat de george.br pe 28 Iunie 2022, 00:02

Bre Tyby, bre... ai putea sa oferi aici macar un motiv(unul doar!) care te-a determinat pe tine sa ajungi la concluzia ca n-am prea trecut pe la scoala? Daca nu, inseamna ca te refereai la propria persoana, caz in care regret ca te-am inteles gresit!

Man sigur nu ai învățat ungurește, și ești incult în fața lor. Ei ncred ca noi trebuie sa învățăm ungurește în România. Dacă te ei după el mori prost, cum se spune! Au uitat ca trăim în românia, dar asta este altă mâncare de pește.

dandana
dandana  •  28 Iunie 2022, 16:19
Postat de suporterucv pe 28 Iunie 2022, 13:56

Voiam sa scriu altceva, dar nu ma pot abtine sa nu intreb (mai ales ca se repeta fenomenul): ce cauta mereu fanii lui Mititelu pe articole despre Univ Craiova ?? Bine, nu sunt multi, sunt f putini si aceiasi. O fi ceva frustrare...sau chiar n-au ce face ?

Majoritatea țin și ei cu CSU, sunt din Craiova și este de așteptat. Dar pot comenta și fani fcsb aici, este un ziar citit de o Românie întreagă. Nu doar de tine. Asa ca *** ca nu este frumos. Sunt fan CSU, dar cred ca pot și ei comenta. Eu nu cunosc tenis deloc, dar comentez la Halep, asta nu înseamnă că nu pot comenta pentru ca nu sunt fan tenis. Trezește-te!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  28 Iunie 2022, 13:56

Voiam sa scriu altceva, dar nu ma pot abtine sa nu intreb (mai ales ca se repeta fenomenul): ce cauta mereu fanii lui Mititelu pe articole despre Univ Craiova ?? Bine, nu sunt multi, sunt f putini si aceiasi. O fi ceva frustrare...sau chiar n-au ce face ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează