FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru, acuzat de Pițurcă: „L-a vrut plecat pe Rădoi! E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 11:09 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 11:19

Victor Pițurcă (66 de ani) a comentat situația de la CS Universitatea Craiova și l-a acuzat pe patronul Mihai Rotaru.

Fost antrenor al oltenilor în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020, Victor Pițurcă a criticat modul în care se comportă omul de afaceri și-l acuză pe acesta de rezultatele slabe de la CSU Craiova.

Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-1
Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”

Victor Pițurcă îl critică pe Mihai Rotaru

„Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. El tot ce face, face tacit, în spate. Vorbele pe care le auziți de la anumiți oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea. 

E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii. E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate. Niciun antrenor nu poate rezista. 

Iată că victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%. Ăsta a fost și motivul pentru care și-a dat demisia. Dar e problema lor. 

Mangia a avut o șansă acolo, pentru că avea o echipă cu niște jucători foarte tehnici. Mangia a avut norocul ăsta cu nucleul de jucători. Altfel, nu cred eu că rezista nici el atâta timp, după cum am văzut modul lui de lucru și ceea ce s-a întâmplat în perioada lui”, a spus Victor Pițurcă la Sport Total FM.

VIDEO CSU Craiova, victorie la limită cu CS Mioveni

Citește și:

Exilat de Rădoi, Ivan surprinde: „L-am rugat să rămână la Craiova”

Viorel Moldovan, critici pentru un jucător de la CSU Craiova: „E foarte gras! Fă sacrificii, băiatule” » Panduru, replică genială

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
miciBIO
miciBIO  •  14 Decembrie 2022, 12:49

Pițurcă i-a zis-o direct și observ că lătrăii Rotărașului buclucaș încep să debiteze inepții. Pițurcă este ultimul antrenor care ne-a calificat la o competiție pe națiuni, dacă este așa slab, să demonstreze alții! Quod erat demonstrandum.

legio.sud
legio.sud  •  13 Decembrie 2022, 13:45
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Decembrie 2022, 12:28

Piti un mare antrenor...aproape la fel de bun ca si Stoican...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Decembrie 2022, 12:28

Piti un mare antrenor...aproape la fel de bun ca si Stoican...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează