FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-1

Unul dintre autorii programului de meci cu jigniri anti-FCSB: "Am gândit ca suporterii. Nu avem nicio legătură cu clubul"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 15:14

Chiar dacă șefii Craiovei s-au desolidarizat de programul de meci în care  se aduceau jigniri steliștilor, a rămas impresia că există totuși o legătură între cei care au editat textele și conducerea olteană.

Florin, unul dintre cei 3 autori ai programului, a explicat azi în direct la emisiunea de radio "Stop pe Piept", difuzată la Național FM:

"Ne pare rău că doar partea care a deranjat a fost mediatizată. Am gândit ca suporterii, ca și cum am transmite un mesaj printr-un banner. Ne-am gândit că ne adresăm în primul rând comunității noastre de fani, celor de lângă noi, din tribună.

Țin însă să precizez că noi nu avem nicio legătură cu clubul. Deținem un site, care are o secțiune de forum unde se strâng ideile  și funcționăm din donații, pe site-un nostru existând un buton de paypal. Se poate vedea clar cine și câți bani a dat, iar printre donatori nu s-au regăsit niciodată persoane din club!", a spus unul dintre autorii programului de meci.

1

2

Citește și: Reacție penibilă a celor de la CS U Craiova după scandalul din cauza programului de meci: "Nu știam de el, dar am informații că Steaua veche l-a făcut"

Citește și: Oficialii de la CSU Craiova, noi declarații după meciul cu FCSB: "Republica Oltenia s-a bătut cu sistemul timp de 60 de ani"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
cezar_patru
cezar_patru  •  11 Aprilie 2017, 20:59

*** de fituica, *** de suporteri(csu)...oricum, toata lumea stie : csu NU este universitatea, pe cand fcsb ESTE steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

352061698522614
Mihai Tudose  •  11 Aprilie 2017, 20:21

Am o intrebare pentru autorii acelei fituici ,de ce sunt asa multe bancuri cu olteni ?

echilibrat
echilibrat  •  11 Aprilie 2017, 19:03
Postat de armenteros pe 11 Aprilie 2017, 18:19

Domnu Dorin, să-mi spuneți unde a zis ICCJ ca FCSB nu e continuatoare Steaua. Instanță a spus că FcSb nu se poate numi Steaua, în niciun caz că nu deține palmaresul...

ICCJ spune clar ca patrimoniul CSA - brand, palmares etc. - nu a fost cedat niciodata : "„Mai mult, chiar dacă s-ar considera că marca supusă anulării pentru rea credinţă în cauză a fost folosită pentru a identifica doar echipa de fotbal, NU SE POATE AJUNGE LA CONCLUZIA că prin transferarea activităţii secţiei de fotbal s-a transferat automat şi această marcă, odată cu creanţele şi debitele, având în vedere că potrivit art. 40 alin. 3 din Legea nr. 84/1998 teza finală, forma în vigoare la data încheierii protocolului, transmiterea unor elemente din patrimoniul titularului nu afectează calitatea de titular al dreptului la marcă. DOAR în cazul în care patrimoniul titularului mărcii este transmis în totalitatea sa, această transmitere are ca efect şi transferul drepturilor cu privire la marcă. Or, prin protocolul încheiat, în 1999, Asociaţia nonprofit a primit, în esenţă, dreptul de a folosi gratuit anumite spaţii, au fost detaşaţi la aceasta angajaţii fostei secţii de fotbal profesionist , au fost transferate datoriile şi creanţele contractate înainte de 8 iulie 1998 în legătură cu această secţie de fotbal, nefiind vorba despre transferul patrimoniului reclamantului la Asociaţia nonprofit"."

Vezi toate comentariile (32)
Comentează