FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Chiajnei a plecat: "Simt că puteam ajuta în continuare echipa"

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 19:52

Mijlocaşul central, Silviu Pană, 24 de ani, şi-a reziliat înţelegerea cu Concordia Chiajna, după 5 sezoane petrecute la formația ilfoveană.

Pană nu mai intră în vederile noului antrenor, Emil Săndoi şi a declarat pentru GSP.ro: "Îmi pare rău că nu am intrat în planurile noului antrenor. Eu simt că puteam să ajut în continuare echipa, dar viaţa merge înainte. Îmi pare rău că las Concordia după atâţia ani".

Silviu a jucat în sezonul trecut pentru ilfoveni 9 partide în campionat şi a îmbrăcat pentru prima oară tricoul Chiajnei în 2010, punând umărul la promovarea echipei în prima ligă.

5 goluri
în 77 de meciuri a marcat Pană în Liga 1, all-time

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iulie 2016, 20:20

ai auzit Gigi ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează