FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Atac dur al conducerii Astrei! "Cârtița" lui Becali din vestiarul giurgiuvenilor e luată la țintă » Cum au răspuns Marius Șumudică și Gigi Becali

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 17:39

Președintele Astrei, Petre Buduru, nu uită cum l-a cedat pe Denis Alibec la Steaua și anunță că s-a aflat cine este "cârtița" din vestiarul giurgiuvenilor. Gigi Becali l-a apărat pe Marius Șumudică. 

20:06

Marius Șumudică a răspuns în exclusivitate pentru GSP.RO: "Vă rog să mă credeți că nu vreau să comentez și să dau amploare acestui scandal. Chiar nu mă simt vizat". 

20:00

CE ZICE GIGI BECALI:

"Buduru la Șumudică se referea. Ce fel de om e unul care face asta? Așa îmi zicea Șumi. Eu i-am zis că nu mă bag, că e problema lor. El continua să-mi zică de faptul că a fost la mine la palat, că-l chema și pe el să mai scoată 100.000 sau 200.000 în plus la transferuri.

Eu sunt prieten cu Șumudică, în ciuda declarațiilor lui. Mie îmi place de el. Nu știu de unde declarațiile astea. Ce? E unitate militară acolo?

Chiar îmi făcea un calcul și zicea că a adus 18 milioane de euro și cei de acolo îl fac cârtiță. Dacă era Șumudică o cârtiță mai pierdeam eu campionatul? E rușinos să-i fac asta unui om care îți bagă în buzunar atâția bani, doar pentru a-l amenda", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Declarația lui Buduru: 

"Pe Alibec îl consider cel mai bun fotbalist din România și niciodată nu i l-am fi dat lui Gigi Becali dacă nu eram prinși în datorii la vremea respectivă.

Aveam 1.200.000 de euro impozite, datorii de care patronul Stelei a aflat. Cineva de aici din club, pe care noi îl știm, l-a alimentat pe Gigi cu informații din interior.

Am fost strânși cu ușa de Gigi Becali, deoarece eram disperați să facem rost de bani pentru a ne putea salva. Cu banii de pe Alibec am reușit să obținem licența și să salvăm clubul.

Dacă nu i-l dădeam lui Gigi Becali pe Denis, atunci eram terminați. Însă dacă ne-am afla în situația de acum de la club, vă asigur că niciodată, dar niciodată, patronul Stelei nu punea mâna pe un asemnea jucător!

Persoana respectivă îl alimentează și acum pe Gigi cu tot felul de informații. Mi-am dat seama că avem și am o cârtiță la noi în club, pentru că Gigi prea îmi zicea niște lucruri pe care le știau doar oamenii mei. Este incredibil! Nu are rost să dau nume. Nu vreau să îmi mai bat capul acum cu cine vorbea cu Gigi, dar vă repet: îl știm!”, a spus Buduru pentru Fanatik. 

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunțat în mai multe rânduri că vorbește frecvent cu Marius Șumudică și cu Florin Lovin, al doilea fiind jucătorul roș-albaștrilor în perioada 2004-2009.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
gado
gado  •  07 Februarie 2017, 01:03

Daca nu afla Becali ca erati "stransi cu usa" ce faceati ? De ce nu ati facut alceva si de ce a trebuit sa-l vindeti lui pe alibec ? Dar din banii adusi de Sumi la club ce spui ? A scos echipa in europa cand nimeni nu-i dadea nici o sansa. A facut puncte si s-a calificat in primavara fara un lot valoros. Din cauza atmosferei de la club, din vina conducerii in special, nu reusiti sa capatati increderea giurgiuvenilor. Stiu acum o sa spui ca e un patron si face ce vrea cu banii lui. Pai atunci lasa-l sa faca si nu mai asteptati lumea la stadion ! Lasa-l pe niculae sa-si faca miting pe stadion la meciuri ! Ar trebui sa va despartiti frumos de Sumi. E mult teatru in ce se intampla la club. Ai impresia ca toata lumea joaca la cacealma. Probabil ca este un club care o sa dispara cat de curand.

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Februarie 2017, 20:48

" Stransul cu usa"...la ASTRA...adica esti dator vandut, linga faliment vine unul si iti da peste 1 milion euro, strangandu-te cu usa...ca sa scapi ! ( "Aveam 1.200.000 de euro impozite, datorii de care patronul Stelei a aflat.....Am fost strânși cu ușa de Gigi Becali, deoarece eram disperați să facem rost de bani pentru a ne putea salva. Cu banii de pe Alibec am reușit să obținem licența și să salvăm clubul."). deci , in loc sa-i zica-i "mersi" ca te-a fost salvat, ...de vina este "cartita". La conducerea ASTRA doar Dani Coman este o persoana cu demnitate. A te purta cu Sumudica, cum se poarta ei e o dovada de lipsa de caracter (cel putin), O fi guraliv Sumudica, dar cand erau lihniti, fara bani, Sumudica a tinut corabia printre valuri, nu Buduru, nici Niculaie, ba mai mult, a luat titlu, si s-a calificat in primavara europeana, desi i s-au luat jucatorii unul dupa altul.

138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Februarie 2017, 20:01

De ce nul dati la echipa a2a si scapati de el, credeti ca gratis ia spus lui becali. La DINAMO era BORCEA sifonar pentru cioban .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează