FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

UPDATE Au petrecut pînă dimineaţă! » Primele reacţii ale jucătorilor de la Mediaş: "Nu s-a băut chiar aşa de mult!"

Fără nici o realizare pe teren, Tîrnovan și Greab fac spectacol pe rețele de socializare și prin baruri // Foto: Facebook
Fără nici o realizare pe teren, Tîrnovan și Greab fac spectacol pe rețele de socializare și prin baruri // Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 12:12

Alexandru Tîrnovan, Andrei Enescu şi Alexandru Greab au băut toată noaptea de joi spre vineri, iar ieri conducerea a luat măsuri dure împotriva acestora.

UPDATE 06.08 / ora 12:00 După ce ieri reporterii Gazetei au încercat să ia legătura cu jucătorii fără rezultat, astăzi după apariţia materialului aceştia au comentat informaţiile.

"Evenimentul despre care vorbiţi nu a avut loc joi seară, ci marţi! A fost o petrecere în oraş, unde am invitat mai mulţi colegi de echipă pentru că a fost ziua mea de naştere. Nu am putut să o fac pe 27 iulie, am făcut-o marţi. Nu s-a băut chiar atît de mult! Am petrecut, ne-am simţit bine, am vrut să le fac cinste. Am ajuns acasă la o oră rezonabilă, iar vineri ne-am prezentat la antrenamentul de seară al echipei. Nu s-a întîmplat nimic mai mult! Ieri am avut o discuţie cu cei din conducere, este adevărat", a spus Alex Tîrnovan.

Şi portarul Alexandru Greab a făcut precizări: "Este adevărat că am participat la o petrecere, dar nu în ziua de joi. Alex Tîrnovan ne-a invitat la ziua lui de naştere, nu am băut 12 carave de vin şi nici 4 sticle de whisky. Nu am fost doar eu cu Enescu invitaţi la petrecere. Au mai fost şi alţi colegi din echipă. Dar văd că sînt foarte mulţi care vor să ne facă rău şi nu înţeleg de ce. Cei care v-au oferit această informaţie au exagerat foarte mult. În plus nu am pierdut nici un antrenament al echipei, vineri ne-am prezentat la stadion".

»»»»»

Trei jucători din lotul lui Cristi Dulca nu au respectat programul şi regulamentul de ordine internă al Gazului şi au petrecut joi noapte pînă dimineaţă.

"Tîrnovan, Enescu şi Greab au fost surprinşi la unul dintre restaurantele din oraş, unde au băut douăsprezece carafe de vin şi patru sticle cu whisky! Aceştia au plecat vineri în jurul orei 6:00 din restaurant şi nu s-au prezentat la primul antrenament al zilei, invocînd probleme personale", a dezvăluit o sursă din cadrul echipei.

Fără să ştie de aventura acestora, Dulca i-a oprit pe Tîrnovan şi pe Enescu în lotul de 18 pentru partida cu CSMS Iaşi. Primul a şi fost introdus pe teren în minutul 63 în locul lui Buziuc, dar n-a rezistat decît 17 minute, suferind o contractură musculară.

Ieri dimineaţă, antrenorul şi oficialii echipei au aflat de aventura bahică a celor trei şi au luat măsuri dure împotriva acestora. Fostul jucător al Stelei, Alex Tîrnovan, 18 ani, a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată, în timp ce mijlocaşul Enescu, 26 de ani, a fost amendat cu 2.000 de euro!

Singurul care a scăpat momentan e al treilea portar al lotului, Greab, 22 de ani, dar şi în cazul acestuia conducerea se gîndeşte să ia măsuri.

Nici unul dintre cei trei jucători nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţia.

"Chiar dacă este adevărată informaţia dumneavoastră, prefer să nu comentez acest subiect delicat în presă" (Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan)

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 01:47
Postat de kanye pe 06 August 2014, 12:41

12 carafe de vin si 4 sticle de Whisky? I-ati culege cu farasul.

intr-adevar, jenanta situatie.. tipii sunt cam alcoolici. astia nu sunt sportivi !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 01:47
Postat de maryspu pe 06 August 2014, 13:52

bravo baieti tineti-o tot asa si veti ajunge mai mari ca ronaldo si messi la un loc

..))))))))))))))))))))) si mai mari, au alcool pe instalatii !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 01:46
Postat de redshow pe 06 August 2014, 16:35

Sa fie iertati de amenda doar aceia dintre ei care au BAC-ul luat ...... ...adica niciunul !!!! :))))))

..)) nu fi rau, sunt "cam pioni"..))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează