FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE "Câinii" aduc un fost jucător al Stelei » În seara aceasta a discutat despre contract, mâine face vizita medicală

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 18:01

Bawab a făcut vizita medicală azi și a semnat un contract pe un și jumătate cu echipa lui Andone. Iordanianul va purta tricoul cu numărul 8.

update 16:00
UPDATE 20:20

Sursele Gazetei au dezvăluit că Bawab a ajuns deja la București, a discutat cu oficalii lui Dinamo toate detaliile financiare ale contractului, iar mâine dimineață va face vizita medicală. Bawab va semna contractul imediat dupa examenul medical de la INMS în prezența agentului său.

Stirea inițială

Deși în ultimele zile s-a vorbit despre un transfer al lui Tha'er Bawab la Gaz Metan Mediaș, șansele ca iordanianul să semneze cu echipa antrenată de Cristi Pustai sunt foarte mici.

După ce a fost alături de Adi Popa în Anglia, unde mijlocașul a semnat cu Reading, echipă din liga a doua engleză, Anamaria Prodan a reușit să-l convingă pe Bawab să nu mai semneze cu Mediașul, noua destinație fiind chiar Dinamo!

Sursele Gazetei din cadrul echipei medieșene au declarat: "Jucătorul trebuia să semneze în această seară cu Gaz Metan Mediaș, dar, după ce a fost sunat de Anamaria Prodan, a refuzat să mai parafeze contractul și a plecat de la negocieri.

Din primele informații, Bawab urmează să ajungă la Dinamo, acolo unde soția lui Reghecampf i l-a propus lui Negoiță, iar omul de afaceri a acceptat. E un scandal cât casa la Mediaș, ne bazam pe serviciile lui Bawab. Acum să vedem pe cine aducem".

Gazeta a încercat să ia legătura cu impresarul, dar și cu jucătorul, însă fără rezultat.

"Anamaria probabil s-a gândit să-i facă un cadou domnului Negoiță, astăzi fiind ziua dânsului de naștere. În loc să semnăm cu Bawab, stingem lumina și plecăm acasă. Și trebuie să căutăm alt jucător"
Oficial Gaz Metan Mediaș

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (57)
ray51
ray51  •  31 Ianuarie 2017, 08:22

ce-nseamna preacurvia

widoqq
widoqq  •  31 Ianuarie 2017, 08:15

Eu credeam ca a fost al Gazului si al Craiovei!

tatutzu
tatutzu  •  31 Ianuarie 2017, 07:58

Vai. Cum de nu ați titrat „Dinamo aduce un jucător care a trecut pe la Real Madrid și Barcelona”? :)) http://prntscr.com/e2jcus Andrei Crăiţoiu, aveam pretenții :)

Vezi toate comentariile (57)
Comentează