FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Chiţu n-a vrut la Steaua! Hagi: "Am ţinut cont de dorinţa lui, el a ales Franţa" » Cît va încasa Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 18:14

UPDATE Gică Hagi a confirmat la Fanatik Show, pe Digi Sport, transferul lui Chiţu la Valenciennes. "Regele" a dezvăluit că fotbalistul a preferat Franţa în detrimentul Stelei.

"Aşteptăm ca jucătorul să facă vizita medicală şi să semneze contractul. E un jucător foarte important pentru noi, iar acum face pasul către fotbalul mare. Poate învăţa multe acolo şi poate deveni mai bun. Am spus mereu că voi discuta şi cu jucătorul în cazul unei oferte. E normal să prefere să plece afară. Suma de transfer e apropiată de cea în cazul lui Iancu".

Steaua a plătit pentru Gabi Iancu 500.000 de euro.

--------------------

Ultima dorinţă a lui Gigi Becali înainte de a intra în închisoare a fost de a-l transfera pe Aurelian Chiţu la Steaua. Se pare însă că nus se va realiza.

Mijlocaşul de 22 de ani, dorit inisistent de patronul echipei din Ghencea, nu va face pasul spre Steaua. Hagi s-a înţeles cu oficialii clubului francez Valenciennes, anunţă DigiSport.

Jucătorul va pleca în zilele următoare la vizita medicală şi va semna, cel mai probabil pe 4 ani. Aurelian Chiţu a fost cel mai bun om al celor de la Viitorul în returul sezonului recent încheiat.

Tînărul internaţional a înscris de 7 ori şi a oferit 6 pase decisive. Valenciennes a terminat pe locul 11 în Franţa. Este al doilea român care va merge în Hexagon în această vară, după ce Roman a semnat cu Toulouse.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
dlq1
dlq1  •  19 Iunie 2013, 23:30

.....daca il voia cu adevarat jiji fi-ti fara grija il lua de la nasul lui ! Sunt comvins ca Reghe a vrut sa ia jucatori buni ,dar.....TOTI asteptam verdictul UEFA !

mama.is.here
mama.is.here  •  18 Iunie 2013, 09:32

stim de ce nu a vrut la stana: e jenant sa te intalnesti cu cei cu care ai trantit un meci, nu?

domodo
domodo  •  18 Iunie 2013, 07:59

nu cred ca hagi a procedat corect!!!asa e in viata dar...."roata morii se-nvarteste'!!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează