FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE

UPDATE Comisia de Disciplină le-a sancţionat pe Steaua şi Petrolul, după incidentele de la Ploieşti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 17:52

Steaua risca să dispute partida cu Astra cu porţile închise, după incidentele de la meciul cu Petrolul (3-2) din etapa trecută, cînd fanii celor două formaţii au întrecut limita.

UPDATE / Comisia de Disciplină a hotărît ca nici una dintre cele două formaţii să nu dispute vreun meci cu porţile închise. Astfel, Steaua a primit o amendă în valoare de 30.000 de lei, iar Petrolul o penalitate de 40.000 de lei.

Etapa trecută, în tribunele stadionului "Ilie Oană", suporterii "găzarilor" şi cei ai Stelei s-au războit cu torţe.

Citeşte şi: Incidente la Petrolul - Steaua! Partida a întîrziat aproape 10 minute din cauza conflictelor dintre fani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (198)
dtdr
dtdr  •  25 Septembrie 2014, 23:26

A scapat Petrolul, ca daca-i sanctiona pe ei trebuia sanctionata si steluta cea mica si nu-i voie, ca se supara jiji-n beci. Sunt alte echipe care-s sanctionate exemplar, cica-s recidivisti. Dar o*itele nu-s la fel ? La frf s-a schimbat TANDA CU MANDA, iar HOTIILE CURG IN CONTINUARE. Daca ai curajul sa comentezi patesti ca si Niculae de la Astra !

eternalchamp
eternalchamp  •  25 Septembrie 2014, 01:09
Postat de helena pe 24 Septembrie 2014, 22:14

vina apartine organelor de ordine, care i-au lasat sa intre cu torte

si implicit a petrolului ca nu s-a asigurat ca firma de paza e capabila. Deci cand se intampla incidente cand steaua e gazda sunt perfect de caord sa fie amendata suspendata daca nu sunt in stare sa gaseasca o firma capabila. DAR SA PRIMEASCA AMENDA clubul steaua ca aia de la petrolul sunt incapabili sa controleze cu ce intra suporterii pe stadion e CHIAR STUPID. chiar nu inteleg ce putea sa faca clubul steaua, o amenda practic se da pentru ca institutia sau individul nu si-a facut datoria legata de un subiect, si chiar nu INTELEG ce vina are clubul steaua pentru ce se intampla acasa la petrolul. MAI MULT amenzile sunt aproape egale O_o

cracker
cracker  •  25 Septembrie 2014, 01:02

Deci jumatate din amenda fiecarei echipe sa fie imputata firmei de paza, nu este posibil asa ceva, cum intra pe stadion daca nu sunt pe mana cu cei de la paza sau lucratorii chiar din interiorul clubului, aici ma refer in general la toate cluburile.Teoretic e imposibil NU? Esti cautat, te pune sa scoti tot ce ai prin buzunare, pe unii chipurile ii si ma idescalta, daca au ghete etc, dar practic e plin de fumigene si petarde pe stadion. Ma uitam la un documentar cu privire la un meci din Anglia mai demult (7-8 ani) Liverpool-Everton.E!Inainte sa dea drumul spectatorilor sa intre, firma de paza 4 oameni cu 4 caini antreanti cautau prin tot stadioinul (tribune,wc-uri,parcari) sa nu existe..

Vezi toate comentariile (198)
Comentează