FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE De ce a plecat Hair Zeqiri? "Cînd a auzit oferta lui Dinamo, şi-a luat bilet de avion şi a fugit!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 13:07

UPDATE Hair Zeqiri a stat doar două zile în Ştefan cel Mare şi, chiar dacă îi convinsese pe antrenori că poate fi un transfer util, albanezul n-a mai vrut să rămînă cînd a auzit oferta financiară.

Mijlocaşul de 24 de ani şi-a cumpărat singur bilet de avion aseară şi a părăsit România, el avînd o variantă de transfer în Turcia, acolo unde a mai evoluat pentru Rizespor în urmă cu două sezoane.

Cristea Opria, cel care l-a adus pe Zeqiri în România, a explicat de ce albanezul s-a supărat şi a plecat din Ştefan cel Mare. "A fost vina mea pentru că eu nu i-am spus lui Zeqiri ce salarii vrea să dea Dinamo. Timp de trei ore am încercat să-l conving că merită să rămînă la Dinamo, un club mare, de tradiţie, de unde ar fi putut pleca mai uşor în Vest, însă, cînd a auzit ce bani i se oferă, şi-a cumpărat bilet de avion şi a fugit. Eu i-am spus că Dinamo are un proiect nou, cu salarii cuprinse între 2.500 de euro şi 5.000 de euro pe lună, dar jucătorul a spus că nu stă decît pe minimum 10.000 de euro lunar!", a explicat Cristea Opria.

---------------

Dinamo a mai ratat un transfer în această vară din cauza plafonului salarial de maximum 5.000 de euro pe lună stabilit de Ionuţ Negoiţă.

Atacantul albanez Hair Zeqiri, care se pregătise zilele trecute cu roş-albii, a decis să nu se mai prezinte şi azi la antrenament. Albanezul de 24 de ani a fost dezamăgit cînd a auzit că Dinamo nu-i poate da mai mult de 5.000 de euro pe lună şi a decis să plece.

Tot din cauza pretenţiilor financiare, "cîinii" nu au ajuns la o înţelegere nici cu Tibi Bălan şi Costin Curelea, ambii liberi de contract.

Mare speranţă

În urmă cu 3 ani, Zeqiri apăruse în revista americană World Soccer într-un lot cu cei mai promiţători tineri fotbalişti din lume, alături de Neymar, Balotelli, Gotze, Cesc, Nani sau Torje.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Iunie 2013, 17:05
Postat de ticbis pe 21 Iunie 2013, 16:26

Iti mai pun o intrebare: Stii de ce deasupra emblemei de pe tricoul stelistilor sunt doua stelute mici? Si stii de ce deasupra emblemei dinavovistilor este una singura? Ai observat cate stelute sunt imprimate pe tricourile lui Bayern? Iti spun eu: patru!!! Crezi ca aste sunt doar mofturi?

Exact despre genul asta de suporter "tipic" vorbeam ! .....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Iunie 2013, 16:54
Postat de ticbis pe 21 Iunie 2013, 16:19

Dupa ce Dinamo a eliminat Hamburg, Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, anul urmator. Apoi a jucat o semifinala CCE, apoi inca o finala de CCE, si intre timp a mai castigat si Supercupa Europei. A jucat si in Cupa Intercontinentala. Mai nou a fost si in semifinalele Europa Ligue si de multe ori in sferturile competitiei. De 9 ani la rand joaca constant in grupele cupelor europene. Acum fa si tu o comparatie.... dar de bun simt....!!!

Eu ma refeream pana in 85.....dar ma rog .. Numarul suporterilor se modifica in functie de multe aspecte iar in acesti ani Steaua are parerea mea cam cu o treime mai mult datorita rezultatelor si continuitatii ! Multi s-au indoit si marjau cu replici jignitoare ca Dinamo are putini suporteri... S-au convins in acest retur ca are multi dar mult mai exigenti, care au o medie de varsta undeva la 35 de ani si lucrurile se schimba incet spre bine ! O zi buna .....

ticbis
ticbis  •  21 Iunie 2013, 16:26
Postat de conasu_boeru pe 21 Iunie 2013, 16:20

Si unde ma rog am injurat eu ?! Te rog sa imi dai un singur exemplu ! Vezi ca ma confunzi cu amicii tai stelisti care asta fac toata ziua (unii mai exaltati) ! Eu nu am spus niciodata ca as contesta ceva , nu stiu de unde ....eu iti mai spun o data si nu mai comentez : La anii tai ar trebui sa fii mai moderat, nu inteleg de ce esti asa exaltat ! Apropos, unde statea galeria Stelei pe fostul 23 August (inainte de 89) ?

Iti mai pun o intrebare: Stii de ce deasupra emblemei de pe tricoul stelistilor sunt doua stelute mici? Si stii de ce deasupra emblemei dinavovistilor este una singura? Ai observat cate stelute sunt imprimate pe tricourile lui Bayern? Iti spun eu: patru!!! Crezi ca aste sunt doar mofturi?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează