FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

UPDATE Decizie finală luată în cazului meciului Dinamo - Chiajna » Meci amânat, nu se va juca nici mâine!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 16:45

Dinamo şi Chiajna nu se va mai juca astăzi. Anunțul a fost făcut la ora 18:00, în studioul uneia dintre televiziunile deținătoare de drepturi. Motivul este reprezentat de condițiile atmosferice preconizate în Capitală.

update 18:05

Dinamo - Chiajna nu se va mai juca în această seară, așa cum LPF a recomandat ințial. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Dan Udrea, în direct la emisiunea Sport Report, de la TV Telekom Sport, unul dintre deținătorii drepturilor TV.

Meciul nu se va juca nici mâine, din cauză că joi sunt programate deja alte 3 partide, urmând ca LPF să stabilească o dată ulterioară.

E de așteptat o confirmare oficială din partea Ligii. 

Știrea inițială:

LPF recomandă ca partida să nu se joace, ținând cont de avertizările autorităților, dar observatorul Imilian Șerbănică va decide cu câteva minute înainte de start dacă partida se va juca.

LPF s-a întrunit de urgență în urma avertizărilor meteo, iar în urma unei ședințe de mai bine de o oră, oficialii Ligii au recomandat ca meciul să fie amânat. Din primele informații, partida urmează să se joace mâine, ora nefiind anunțată.

Azi, în jurul prânzului, Federația Română de Fotbal a emis un comunicat în care sugerea întreruperea activității fotbalistice din cauza codului galben de furtună din București.

Știrea inițială:

liveTEXT Dinamo - Chiajna

Echipe probabile:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlangu, Anton - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Bokila

Chiajna: Bălgrădean - Patache, Manasse, Marc, Fota - Oct. Deaconu, Babici - M.Cristescu, Kortzorg - Bud, Bawab

 
 

Dinamo este pe locul 7, cu 16 puncte în 10 etape, în timp ce Chiajna are o singură victorie şi două egaluri, fiind pe locul 12, cu 5 puncte.

Dinamo şi Chiajna se află într-o situaţie ciudată. Ambele echipe nu vor fi conduse de antrenor principal, după ce Vasile Miriuţă, fostul antrenor al Concordiei, a fost numit tehnician la echipa alb-roşie. "Câinii" vor fi conduşi de Iulian Mihăescu, în timp ce pe banca ilfovenilor va sta Emil Ursu. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (130)
florar
florar  •  20 Septembrie 2017, 22:34
Postat de Danut Ognean pe 20 Septembrie 2017, 22:10

mori de ciuda fcsb-istule! duminica o furati iarasi intrati din nou in doliu! fortza dinamo

Da ma ,e tare Dinamo dar nu la fotbal...Daca erati tari la fotbal cereati sportivitate...A,ce spunea GSP? Burleanu s- a intalnit cu Negoita...Ce spune Burleanu despre Becali...? Si tot o sa va faceti de ras...Dar voi sunteti invatati...blat Ceahlaul...cooperativa de care vorbeste Pascu...baterii de vin la arbitrii...

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Septembrie 2017, 22:12
Postat de orlick pe 20 Septembrie 2017, 20:39

Meciul nu trebuia amânat pentru un cod GALBEN de ploi visat de Firea. Se vede că PSD-ul e in toate. Dinamo scapa de oboseala unui meci, scapa de eventuale suspendări sau accidentări, scapă de o posibilă înfrângere, pentru că e clar într-o eclipsa de forma. Steaua așteaptă cu orele pe aeroport și merge la Cluj unde va fi arbitrată chiar de ***, prietenul lui Dinamo și al CFR-ului (Porumboiu spune asta). E clar că Steaua va pierde și meciul și câțiva jucători (vor lua cartonase toți cei pasibili de suspendare).

infrangere placuta maine la cluj fcsb-istule

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Septembrie 2017, 22:10
Postat de florar pe 20 Septembrie 2017, 22:01

Asta este sportivitatea LPF...Dinamo poate juca maine dar de,e mai bine ca noul antrenor sa pregateasca meciul cu Steaua care ce sa vezi joaca maine!...Am vazut ca ba o da cu Chiajna care joaca sambata ,ba ca maine sunt 3 jocuri...Adica Barcelona si Real pot juca la ora 12 ziua,englezii,nemtii si italienii programeaza meciuri de la aceeasi ora...dar la noi nu se poate...Se vede cine se intalneste cu sefimea din fotbal...Ai zice ca Dinamo joaca in Europa...De fapt joaca tare ca mereu la indirecte...

mori de ciuda fcsb-istule! duminica o furati iarasi intrati din nou in doliu! fortza dinamo

Vezi toate comentariile (130)
Comentează