FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

UPDATE E oficial! Dinamo a aflat dacă va juca în cupele europene în sezonul viitor! TAS a dat decizia!

Articol de , - Publicat luni, 30 mai 2016 17:54

Dinamo a făcut cerere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a juca în cupele europene în sezonul următor, însă conform surselor GSP, cererea a fost respinsă.

update

Comunicatul oficial care confirmă faptul că Dinamo nu va evolua în cupele europene a fost publicat și pe site-ul FRF.

"În decizia oficială, Tribunalul de Arbitraj Sportiv ( TAS) a comunicat că apelul depus de S.C. Dinamo 1948 S.A. în data de 2 mai 2016, împotriva deciziei date de Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal în data de 22 aprilie 2016, a fost respins."

Decizia în acest caz urmează să fie făcută publică mâine, iar dinamoviștii nu au primit drept de joc pentru sezonul următor de Europa League, deși au făcut recurs la decizia Comisiei de Licențiere.

Dinamoviștii au ieșit din insolvență după termenul limită și nu vor putea evolua în Europa League în sezonul următor, deși au încheiat play-off-ul pe locul patru. În acest context, CSMS Iași va juca în cupele europene în sezonul următor.

"Sperăm să se rezolve pozitiv, avem semnale în acest sens. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare, prea repede. Până nu văd negru pe alb că avem voie să jucăm în cupele europene, o să fiu rezervat. Speranţe sunt, aşteptăm data de 31 mai" Ionel Dănciulescu, pe 28 mai

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (101)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Mai 2016, 12:54

@ravenpaladin - ”De comentarii rautacioase,ura si limbaj vulgar suntem satui marea majoritatea,dar atat pot unii sa arate ,tine de educatie ,cultura si de A FI OM. ” Spune-ne, te rog, daca aici incluzi si fanii celui mai mare club din Romania la unele sporturi, nu la fotbal. Ca, se pare, ei sunt nerautaciosi, lipsiti de ura si limbaj vulgar, plini de educatie, cultura si de A FI OM. Si sunt si coregrafi, se stie...

guderian
guderian  •  31 Mai 2016, 12:30
Postat de ravenpaladin pe 31 Mai 2016, 12:13

Totul se rezuma la fotbal...comentariile fcsb-istilor ,la infringerile cu 17 Nentori sau cu "pescarii"feroezi,adevarat infrangeri greu de digerat la vremea respectiva,dar intr-o competitie sportiva exista un invingator si un invins,acest lucru se uita.DINAMO BUCURESTI este cel mai mare club din Romania la ora actuala fata de rivala CS Steaua Bucuresti.Dinamo vs.Steaua palmares pana in anul 2010:Jocuri Olimpice-122 medalii vs.86 medalii,Campionate Mondiale-797 vs.403,Campionate Europene-880 vs.506,Campionate Balcanice-3675 vs.2382,Titluri Campioane Nationale-10751 vs.7483....nu totul se rezuma la fotbal,ci la toate disciplinele sportive,asta este realitateape care nu o inteleg toti.De comentarii rautacioase,ura si limbaj vulgar suntem satui marea majoritatea,dar atat pot unii sa arate ,tine de educatie ,cultura si de A FI OM.

Era vorba in articol de asa zisa echipa de futbol a lui Negoita. Deci, despre fotbal si comentam, ca Negoita nu e Lipa. NU aveti decat sa va laudati cu reusitele de pa la canotaj, atletism, ca la fotbal Steaua va da ceata la trofee. Iar in Europa, CSMS Iasi sigur ar elimina 17 Nentori, voi -am indoieli ca ati reusi.:)))))))

guderian
guderian  •  31 Mai 2016, 12:25
Postat de vasy86le pe 31 Mai 2016, 11:47

Nu e nici o tragedie, Negoita trebuia sa se asptepte la asta cand ne-a bagat in insolventa. Acum trebuie sa bage Negoita bani, sa faca un lot puternic, sa castige campionatul si sa ajungem cat mai departe in UCL/EL.

Era vorba de in articol de asa zisa echipa de futbol a lui Negoita. Deci, despre fotbal si comentam, ca Negoita nu e Lipa. NU aveti decat sa va laudati cu reusitele de pa la canotaj, atletism, ca la fotbal Steaua va da ceata la trofee. Iar in Europa, CSMS Iasi sigur ar elimina 17 Nentori, voi -am indoieli ca ati reusi.:)))))))

Vezi toate comentariile (101)
Comentează