FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Scandal uriaș! Dinamo îl atacă pe Hagi și face totul public: "E rușinos ce face" » Răspunsul oferit de oficialii academiei

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 11:34

Şeful centrului de copii şi juniori al clubului Dinamo, Gabi Răduţă, spune că Hagi organizează competiţii doar ca să le câştige el.

update

Oficialii Viitorului au postat pe site-ul oficial al clubului un drept la replică. 

- Cupa Hagi Danone este o competiţie privată, organizată de Danone România, Fundaţia „Gheorghe Hagi” şi Making Of Promotion. În virtutea regulamentului competiţiei, dreptul de a invita echipe de club la Cupa Hagi Danone aparţine exclusiv Academiei Hagi.

- Cupa Hagi Danone se află în plină desfăşurare a celei de-a şaptea ediţii, iar organizatorii au căutat să ridice de la an la an nivelul competiţiei, invitând la Turneul Final, prin rotaţie, echipe de club din întreaga ţară. Astfel se explică lipsa de la startul ediţiei 2016 a unor cluburi de tradiţie care au participat şi în anii anteriori, precum Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

- Academia Hagi nu are „teamă de Dinamo”, aşa cum se induce în articolul din Gazeta Sporturilor. Dorim să reamintim că în ediţia precedentă a Campionatului Naţional de Juniori E, generaţia 2004 a Academiei Hagi a învins cu 3-1 generaţia 2004 a clubului Dinamo Bucureşti şi s-a calificat în finala Campionatului Naţional.

"E ruşinos ce se întâmplă anul acesta la Cupa Danone. Noi avem cea mai bună grupă la anul 2004 din ţară în acest moment şi domnul Hagi, care organizează competiţia, nu ne-a invitat la turneu.

Pare că organizează competiţii doar ca să le câştige echipele lui. Din punctul nostru de vedere e o situaţie penibilă. Dacă îi e teamă de concurenţă de ce mai orgnizeaza turnee?! E o lipsă de respect faţă de competiţie şi faţă de noi.

După ce că suntem printre puţinele cluburi din ţară care dau atenţie grupelor de copii şi juniori suntem şi marginalizaţi. Mă doare mai tare că această situaţie e provocată de un om care ştie foarte bine ce înseamnă investiţia în tineri şi care ar trebui să respecte mai mult această muncă”, a spus Gabi Răduţă, şeful centrului de copii şi juniori din Ştefan cel Mare pentru GSP.RO.

El spune că l-a şi sunat pe Hagi, dar acesta l-a păsat către un colaborator. "L-am contactat şi mi-a spus că nu se ocupă el de invitaţii şi să îl sun pe un băiat de la el de acolo. Când aveam grupe mai slabe la nivelurile astea de vârstă ne chema şi noi veneam, fără să ne gândim că ne stricăm palmaresul. Atunci se ocupa el. Eram eligibili, acum că suntem buni, nu", a mai zis Răduţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
648959818584416
Mistode Severus  •  27 Aprilie 2016, 13:26

Pt. Alex. Bogdan !!!....cand a batut Voluntariul pe Dinamo la grupa 2004 ?....a da , din zece meciuri a castigat si Voluntariul o singura data si atunci dintr-un autogal !....ultimul meci intre Dinamo si Voluntari la grupa 2004 a fost castigat de Dinamo cu 3-0 !!!!!

881302025329434
Alexandru Bogdan  •  27 Aprilie 2016, 13:12

La gr 2004 ..Academia Voluntari ..i a batut si pe Dinamo si pe Academia lui Hagi pe unde ia prins

mihaimotan
mihaimotan  •  26 Aprilie 2016, 19:54

hagi, regele blaturilor este o rusine iar nastase zis si moflea ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează