FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Negoiță a băgat echipa în ședință! Mesaj clar de față cu Miriuță: "Uitați de ce a apărut în presă!"

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 15:59

Vasile Miriuță continuă pe banca lui Dinamo, după întâlnirea avută azi la sediul clubului cu șefii echipei. (Detalii aici

17:04

Ionuț Negoiță, finanțatorul clubului, și Alexandru David, președintele lui Dinamo, au avut azi o întâlnire cu staff-ul și cu jucătorii echipei. Cei doi conducători au dat un vot de încredere lui Vasile Miriuță în fața jucătorilor:

"Situația stă în felul următor, uitați de ce a apărut în presă! Vasile Miriuță este antrenorul lui Dinamo până în iarnă, cel puțin, iar voi trebuie să-l tratați ca atare. Trebuie să conștientizați că sunteți jucători la Dinamo. Am fost supărat, dar sunt dispus să uit ce a fost. Sunteți cu banii la zi și am încredere în voi că puteți să intrați în play-off, așa cum a fost și în sezonul trecut". 

***

Echipa va avea o ședință de pregătire la ora 17:00, iar la final vor merge împreună la Berăria H, unde va avea loc un concert caritabil pentru Dan Cucu, suporterul dinamovist grav bolnav.

 miriuță: "Am susținerea conducerii"

Vasile Miriuță a vorbit GSP.RO despre întâlnirea de azi cu șefii echipei și despre viitorul lui Dinamo.

"Eu acum sunt la Săftica. Nu am vorbit deloc despre varianta Claudiu Niculescu. Toată discuția cu domnul Negoiță și domnul David a durat 5-6 minute. Mi-au spus că am susținerea lor și că trebuie să strângem rândurile pentru a câștiga meciul cu Poli Iași.

Băieții trebuie să înțeleagă că sunt jucători profesioniști și în joacă pentru ei, în primul rând, și pentru club. Sunt sigur că această situație i-a făcut să deschidă ochii și să aibă o reacție de orgoliu. Trebuie să arate că sunt Dinamo. Trebuie să strângem rândurile și să o batem pe Poli Iași", a spus Miriuță pentru Gazeta Sporturilor.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
1425838917717550
John Milne  •  22 Noiembrie 2017, 18:41
Postat de cainelup pe 22 Noiembrie 2017, 18:37

Ala nu e motto, fluturash, e caterinca la meciurile fcsb.

Falimentul e aproape . Sa vezi atunci caterinca .

cainelup
cainelup  •  22 Noiembrie 2017, 18:37
Postat de smdb pe 22 Noiembrie 2017, 17:12

Si in aceste vremuri "glorioase" dinamovistii au ca si motto: "doar dinamo bucuresti" :)))))) Nivelul atins de penibil -> ridiculous :))))))))) Ce sa le faci, umilinta si penibilul, le au in adn....

Ala nu e motto, fluturash, e caterinca la meciurile fcsb.

mmvv80
mmvv80  •  22 Noiembrie 2017, 17:27

ce mare club era dinamo cand puteau manari arbitrajele si cand militia il aresta pe dobrin chiar in noaptea dinaintea meciului cu dinamo pt acuzatii de viol false care dimineata se anulau din lipsa de probe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează