FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Negoiţă renegociază fiecare contract de la Dinamo » Jucătorii care au fost chemaţi la discuţii

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 29 mai 2013 14:44

Dinamoviştii au sosit azi-noapte, la ora 4:30, de la Galaţi, acolo unde echipa lui Ţălnar a învins-o pe Oţelul cu 1-0, prin golul lui Axente din minutul 68.

UPDATE / Cristi Scutaru, Mircea Axente, Alexandru Dandea, Alexandru Tudose, Steliano Filip, Alin Roman şi Raphael Stănescu au fost chemaţi la discuţii, iar primii patru au şanse minime să mai continue, lor urmînd să li se propună rezilierea contractelor.

Tinerii Filip, Roman şi Stănescu, despre care se spunea că fac parte din viitorul clubului, au fost chemaţi la discuţii, dar şefii nu le-au transmis motivul. Primii doi au semnat recent contracte pe 5 ani cu Dinamo, cu un salariu lunar de 2.000 de euro!

Dintre cei chemaţi la birourile de la Hotel Rin, Cristi Scutaru a transmis conducerii că nu va fi prezent, urmînd ca şefii să poarte discuţii cu agentul acestuia, Cristea Opria, săptămîna viitoare, cînd impresarul va reveni în ţară.

Pe lîngă cei cărora li se va propune rezilierea contractelor, şefii vor mai purta discuţii şi cu Dragoş Grigore, Cristian Bălgrădean, Kristijan Naumovski, care au solicitat să fie puşi pe lista de transferuri, dar şi cu Marius Alexe şi Cosmin Matei, singurii care au oferte din străinătate.

*******

Roş-albii au dormit acasă, nu la Săftica, iar dimineaţă, la ora 11:00, s-au întors la stadionul din Ştefan cel Mare, acolo unde aveau programată o şedinţă de recuperare şi o întîlnire cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi preşedintele executiv Constantin Anghelache. Cei doi nu au fost prezenţi şi au anunţat prin reprezentanţi că fiecare jucător dinamovist este chemat la Rin Grand Hotel pentru negocieri salariale în noul sezon.

Dinamoviştii şi-au luat "adio" unul de la celălalt, mulţi neştiind dacă vor continua şi din sezonul viitor în Ştefan cel Mare, după care i-au mulţumit pentru finalul de sezon lui Cornel Ţălnar.

Ionuţ Negoiţă a anunţat la Digisport, aseară, că Dinamo se desparte de Cornel Ţălnar, iar numele vehiculate să-l înlocuiască pe acesta sînt Ionuţ Badea, Petre Grigoraş, Tibor Selymes, Ionuţ Badea, Cristiano Bergodi sau Cosmin Contra.

Dinamo a intrat oficial în vacanţă, pînă pe 17 iunie, atunci cînd lotul se reuneşte. Vizita medicală va avea loc pe 18 iunie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (97)
kokosel
kokosel  •  29 Mai 2013, 21:41

steaua are fata de dinamo 23 de puncte v-am batut si in tur si in retur asa ca nu mai comentati de valize jiji in prostia lui a vrut sa premieze o echipa sa isi apere corect sansele sa intamplat si in alte campionate din vest asa ca nu vad care ar fi problema desi il urmareau aia de la dna sa faca orice gest sa il bage la puscarie

paul_bobo
paul_bobo  •  29 Mai 2013, 21:25

parerea mea e ca negoita face contracte deastea mici...pt a nu plati statului mult.....el prefera sa dea la semnatura poate...cash.....sau poate la negru....parerea mea......repet...

paul_bobo
paul_bobo  •  29 Mai 2013, 21:23
Postat de costelionescu pe 29 Mai 2013, 19:07

dinamo sta de 3 ani pe locurile 5-6 si in iarna a fost aproape de faliment pana la venirea lui negoita .orice jucatori pleaca(cu 2,3 exceptii) eu unul nu cred ca dinamo poate fi mai slaba, mai lipsita de perspectiva,mai plictisitoare ca joc decat ce a fost in acest sezon.i-am injurat ca la concurs pe fostii conducatori iar acum la prima decizie radicala a actualilor conducatori ii injuram si pe astia.dupa ce am rabdat atatia ani toate umilintele,lipsa de viziune ,arogantele,deciziile catastrofale ale trio-ului badea ,borcea,becali(luati tot neamul ca un intreg) eu pot sa am rabdare si cu negoita macar pana pe la inceputul campionatului viitor pana imi voi forma o imagine clara asupra lui

bine ba costele.....corect.....)))..

Vezi toate comentariile (97)
Comentează