FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT DRAGOMIR-POPESCU

UPDATE Popescu: "Asta e problema domnului Dragomir!" » "Corleone" îl atacă din nou

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 11:14

UPDATE 11:10 Dumitru Dragomir a vorbit într-o conferinţă de presă despre conflictul cu Gică Popescu:

"El nu mai are susţinerea mea pentru că s-a detaşat de mine, eu îl apreciam. Cît am crezut că e amicul meu îl susţineam. Şi pentru că sînt prieten cu Giovanni Becali. Dar şi pentru Mircea Sandu, care mi-a spus că ar fi bine să-l susţinem pe Gică Popescu. Dar n-o să-i bag beţe în roate pentru că nu am nici un interes.

Popescu n-a rezistat la UEFA nici măcar 6 luni".

-------------

Atacat şi ameninţat de Dumitru Dragomir, Gică Popescu îi dă replica.

Viitorul candidat la şefia FRF a explicat de unde vine ofensiva preşedintelui LPF.

"Eu am fost sincer, n-am vrut să-l supăr pe domnul Dragomir. Ştiţi care-i problema cu domnul Dragomir? Cînd eşti cu dînsul are o percepţie pozitivă asupra ta, iar cînd nu mai eşti cu dînsul îşi schimbă radical părerea.

Dacă aş fi zis că m-aş bucura ca Dragomir să cîştige din nou, dînsul ar fi spus: «Gică Popescu va fi cel mai tare preşedinte de Federaţie!».

Pînă ieri, eram cel mai bun pentru domnul Dragomir. Dar dacă am spus că nu sînt de partea dînsului, am devenit falimentar. Dacă domnul Dragomir va cîştiga la Ligă şi eu la Federaţie, va trece peste aceste supărări. Dînsul are anumite reacţii de moment.

Dragomir habar n-are care e situaţia la şcoala mea de fotbal, a prins un zvon din zbor", a declarat Popescu la sportro.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
usla
usla  •  05 Noiembrie 2013, 13:57

Noi facem doar niste aprecieri personale in ceeace il priveste pe unul sau altul din candidati, dar nu putem influenta votul. Cei ce vor hotara, sunt patronii din LIGA I , si acestia in majoritate sunt multumiti de partea financiara asigurata de MITICA , si il vor vota in continuare, nefiind convinsi ca GINO va scoate mai multi bani din drepturile tv. Si cand e vorba de bani.....balanta se inclina in favoarea actualului sef.

thebluestlion
thebluestlion  •  05 Noiembrie 2013, 13:42

I-ai zis-o Gica, chiar asa e Dragomir :))

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Noiembrie 2013, 11:36

Eternii Sandu si dragomir vad ca sint apreciati-inca- de unii (prosti,dar multi)( desi au facut multe grozavii. Schimbarea generatiilor nu se vrea pentru ca se cutremura si cei din esalonul 2,si unii de pe la cluburi care au folosit fotbalul (Chivorchian,Dinu Gh,Zotta,etc) dar si presedinti multumiti pentru favoruri :ASTRA,Steaua,Dinamo,Craiova,Rapid. De exemplu : de ce 2 echipe din Craiova in GVB-poate da cineva un raspuns si logic si legal ?. Asa ca dau in Gica Popescu care nu o fi Scufita Rosie,dar morau este peste cei eterni. Coruptii inca conduc si dicteaza. Treziti-va mai,ca va va lua pe toti DNA !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează