FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

UPDATE Prejudiciu de 35 de milioane de lei! Percheziții la Concordia Chiajna, primarul luat cu mascații. Reacția lui Falub

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 08:17

În această dimineață s-au desfășurat șase percheziții la Primăria Chiajna, la clubul sportiv Concordia Chiajna și la domiciliile a patru persoane. Polițiștii IPJ Ilfov suspectează un prejudiciu de 35 de milioane de lei.

UPDATE 10:35

Imagini Digi24: Poliția Ilfov l-a ridicat pe primarul Mircea Minea și l-a dus cu mașina la sediul Parchetului, pentru audieri.

 

"De unde sa stim noi de unde primim bani? Avem contract cu clubul, nu cu primăria. Nu conosc detalii din punct de vedere administrativ.

Eu nu știu nimic despre aceste percheziții. Am aflat din presă. Eu am vorbit cu primarul Mircea Minea doar despre lucuri de fotbal, despre jucători, dar nu despre probleme administrative. Eu am vorbit cu el foarte puțin.

Nu ne panicăm. Așteptăm ca cei din conducere se ne explice și să ne dea mai multe detalii" Adrian Falub, antrenor Concordia, la DigiSport

Știrea inițială:

Mircea Minea, primarul comunei ilfovene Chiajna este considerat principalul suspect în acest caz.

Primarul din Chiajna este bănuit că între 2011-2015 s-ar fi folosit de bani din primărie pentru a sponsoriza echipa de fotbal sau pentru diverse cheltuieli, informează Digi24.

Concordia Chiajna este pe locul 6 în play-out, care dă baraj cu o formație din Liga a 2-a pentru a rămâne în primul eșalon. Echipa a intrat în Liga 1 în 2011, exact când suspectează polițiștii că ar fi început neregulile la clubul ilfovean.

*știre în curs de actualizare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  07 Aprilie 2016, 10:37

Se pregătesc Pandele din Voluntari, Ghenu din Berceni, Budeanu din Clinceni. Şi Gigi din Ghencea (repetent).

ray51
ray51  •  06 Aprilie 2016, 15:26

Incetul cu incetul (in 2-3 ani) ramanem fara echipe de fotbal. N-am nimic impotriva daca sunt nereguli. Dar ma intreb, mult tolerata FRF n-a stiut si nu stie niciodata nimic? LPF-ul lui Mitica si al actualului n-a stiut si nu stie nimic? De ce a ingaduit si ingaduie neregului financiare?

neputintafalit
neputintafalit  •  06 Aprilie 2016, 14:20

Urmeaza fratii Negoita nepotii lui Anghelache, cel mai toxic primar PSD din Bucuresti si falitul care detine Dinamo.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează