FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Reacţia lui Mihai Teja după anunţul că va fi antrenorul lui Dinamo: "Sînt antrenorul.."

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 20:04

Dinamo a făcut astăzi primul pas spre numirea unui nou tehnician, după ce Ionel Dănciulescu a anunţat că nu va mai continua după partida cu U Cluj, 0-0 şi 3-2 la penalty-uri, din sferturile Cupei Ligii.UPDATE 20:10: "Sînt antrenorul naţionalei de tineret. Momentan nu am semnat nimic cu Dinamo. Cînd o voi face am să vă anunţ. Cînd se va face prezentarea, vă voi spune. Acum nu pot vorbi despre alt club", a declarat Mihai Teja, potrivit Mediafax.

DigiSport anunţă că şefii lui Dinamo au ajuns la un acord cu FRF pentru ca Mihai Teja, selecţionerul României U21, să îşi rezilieze contractul cu forul intern. ”Cîinii” aveau deja ok-ul de la tehnician, însă nu puteau semna contractul pentru că Răzvan Burleanu s-a opus în primă fază plecării lui Teja.

Mihai Teja a mai fost dorit în vară şi de Steaua, însă a refuzat oferta campioanei României. Şi-a dat demisia de la U Cluj la mijlocul turului şi a preluat de puţin timp naţionala de tineret. Acesta a mai antrenat în ”Ştefan cel Mare” în 2007, cînd a fost ”secundul” lui Mircea Rednic.

Tehnicianul nu va veni singur la Dinamo, urmînd să fie însoţit de Daniel Stanciu, oficialul celor de la ASA Tg. Mureş, care a condiţionat venirea sa de cea a lui Teja. (Detalii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (268)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 03:04

revin pe pagina cu : sansele cresc de la ora la ora. Dan Stanciu si-a dat deja demisia de la ASA, Burlan si-a dat deja acordul ca Teja sa vina la Dinamo, Anghelache, Stanciu si Negoita au gasit o solutie de coabitare. voi reveni cu detalii, in functie de ceea ce vor obtine insiderii nostri la fata locului.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Decembrie 2014, 00:01
Postat de tazdevil pe 15 Decembrie 2014, 20:31

APROPO,ERAU PE AICI VREO 2 INSI CARE DADEAU CA A SI SEMNAT tEJA,BA LA 12,BA LA 13.10....DECI CUM E DOMNILOR,CA N-AM INTELES???????????????

nu a spus nimeni de semnat efectiv, doar ca la ora 12 FRF si-a dat acordul pentru aceasta mutare. declaratia efectiva apartine presedintelui FRF. dan stanciu si negoita au semnat un acord cadru, ce include si pe antrenorul mihai teja. daca s-a obtinut acordul FRF acest acord va fi materializat zilele urmatoare, in mod detaliat. si, la urma urmei, ce daca nu ar veni cei 2 ? sincer, il prefer pe mircea rednic, inca pe fir cu dinamo, doar ca a ceut cam mult, caci deocamdata e cam greu ca dinamo sa ii dea 15.000 eur/luna,

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 23:57
Postat de tazdevil pe 15 Decembrie 2014, 20:38

Dap.....din ce inteleg,Stanciu ar veni,da e sub contract cu ASA,iar Teja ar veni,dar e sub contract cu FRF....:))))) deci...."ar" amandoi........:D PS;mamadezinformarii si a manipularii....acum vreo 3-4 ore pe aici se dadea deja ca Teja a semnat!!!!:D....unii useri,dintre care unii stiau deja de 2 zile....:)

asa va fi.

Vezi toate comentariile (268)
Comentează