FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE » VIDEO S-a decis cine e înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu la Steaua: "Aşteptăm OK-ul patronului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 17:02

UPDATE / Sursele GSP.RO susţin că portarul la care a făcut referire managerul Mihai Stoica este Martin Bogatinov, un portar macedonean de 27 de ani. (Mai jos ai două filmuleţe cu paradele goalkeeperului dorit de Steaua!)

Acesta este cotat la 900.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.

*********

Steaua va achiziţiona un nou portar înainte de plecarea în cantonamentul din Spania.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că echipa sa va mai transfera un portar, după ce Valentin Cojocaru va lipsi pînă în vară: "Cu siguranţă va trebui să aducem un portar. Cojocaru va suferi şi el o intervenţie chirurgicală şi nu ne vom putea baza pe el pînă la finalul sezonului".

Acesta a fost completat de Mihai Stoica, managerul Stelei anunţînd că jucătorul se va alătura lotului în Marbella: "Avem deja primul nume de pe listă. E un portar străin, pe care l-am urmărit de mult timp. Aşteptăm să vorbim cu patronul nostru pentru a lua o decizie. Probabil că va fi alături de noi în prima zi de cantonament".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Ianuarie 2014, 09:13

au luat un portar ...bogat ...sa nu l plateasca mult ...

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  11 Ianuarie 2014, 07:40

Mai bine vine Ramniceanu care este cel mai bun portar din Liga 1(7goluri primite in 18 meciuri)!Bogatinov este rezerva unei rezerve.Nu a mai aparat de 8 luni!La Rabotnicki, portarul de 27 de ani a fost iniţial rezerva lui Kristijan Naumovski şi a devenit titular abia după ce actualul dinamovist s-a transferat în România la Dinamo,un club care se confrunta cu mari probleme financiare.Pentru a ne da seama cu adevarat de valoarea goalkeep-erului macedonean trebuie amintit ca Bălgrădean (Dinamo) ocupa locul 8 cu 6 goluri incasate in 16 meciuri.In concluzie, Steaua, daca il ia pe Bogatinov,se va face de ras!

plischi
plischi  •  11 Ianuarie 2014, 07:18

daca va fi KO-ul patronului?! sa ai un portar ca tatarusanu si sa nu faci tot posibilul financiar pentru a-l pastra! numai in ghencea este posibil asa ceva.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează