FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE DE ANTRENOR

UPDATE S-au înțeles: el e noul antrenor al Petrolului, după despărțirea de Selymes + variantele de înlocuire pentru postul de manager sportiv

Articol de , - Publicat marti, 25 august 2015 14:23

Șefii Petrolului au oficializat astăzi despărțirea de antrenorul Tibor Selymes și au ajuns la un acord cu un nou tehnician.

19:06

Pe postul lui Mihai Joița (manager sportiv) există în prezent două variante: una este actualul team manager Cristi Vlad, iar cealaltă este Adrian Teodorescu, patron la Oțelul Larisa, echipă din campionatul județean prahovean. O decizie se va lua pînăla finele acestei săptămîni. Acesta din urmă a mai fost președinte la echipe precum Dunărea Galați, Poiana Cîmpina, Flacăra Moreni, dar și CSM Ploiești și este unul dintre preferații lui Dan Capră.

16:30

UPDATE: Eusebiu Tudor a fost numit oficial ca antrenor al celor de la Petrolul şi a oferit primele declaraţii pentru site-ul clubului.

"În primul rînd sînt fericit că mi s-a oferit şansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sînt acasă şi am ocazia să antrenez echipa la care am crescut.

Începînd de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici şi voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine”, a declarat Eusebiu Tudor pentru fcpetrolul.ro

 

14:24

UPDATE: Eusebiu Tudor este pînă la urmă alesul șefilor de la Petrolul să-l înlocuiască pe SelymesFostul mijlocaș petrolist a fost preferat în locul lui Oprița, care de dimineață pornea ca favorit.

Antrenorul va semna pînă în vară, iar azi, la 17:00, va conduce primul antrenament. Mihai Oancea va rămîne în staff, la fel și Cătălin Grigore, antrenor cu portarii. Va mai fi adus un preparator fizic.

Lui Selymes îi vor fi plătite salariile la zi, fără alte pretenții financiare. La fel și în cazul lui Mihai Joița.

13:30

UPDATE: Petrolul a anunțat pe site-ul oficial că Tibor Selymes nu mai este antrenorul formaţiei. În plus, şi managerul Mihai Joiţa a plecat de la club.

13:00

UPDATE: Valeriu Răchită susține că pe lista conducătorilor ploieşteni se află şi Eusebiu Tudor, fost jucător al celor de la Petrolul. Acesta a bifat 71 de meciuri pentru formaţia ploieşteană şi a mai antrenat în Liga a II-a, pe Fortuna Cîmpina, Chindia Tîrgovişte şi Sportul, şi în Arabia Saudiă pe Al Ettifaq Dammam

Știre inițială:
Patronul Dan Capră și antrenorul s-au așezat azi la masa tratativelor pentru a ajunge la o reziliere pe cale amiabilă.

Sursele GSP.ro informează că omul care are cele mai mari șanse să vină în locul lui Selymes este Daniel Oprița. Un mare atu al fostului atacant este că e agreat de suporterii galben-albaștri.

Petrolul a reușit o singură victorie în 8 partide. Au mai fost 4 remize și 3 înfrîngeri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
974595099240315
Vasile Lascar  •  26 August 2015, 08:11

Petrolul mereu a avut probleme...cand esti pe ultimul loc e greu sa nu retrogradezi....nu-i plang pe petrolisti...vor reveni din nou in fotbalul romanesc...peste doi ani...!

zecs93
zecs93  •  26 August 2015, 01:37
Postat de jalabert pe 25 August 2015, 18:26

la petrolul nu se poate face nimic. echipa e ca si retrogradata. intrebarea e cine o sa fie cealalta retrogradata. u craiova si chiajna par principalele contracandidate. voluntari s-a scos cu stoican.

pai cate retrogradeaza ??? nu 2, deja ai spus voluntari si petrolul sau am sfeclito eu cumva ???

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 August 2015, 00:58

de ras,se desfiinteaza astia

Vezi toate comentariile (41)
Comentează