FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERTRANSFER

UPDATE Presa din Italia anunţă că Vlad Chiricheş a fost blocat de AC Milan!

Interesul
Interesul "Diavolilor" pentru Vlad Chiricheş este anunţat şi de site-ul de stiri al italienilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 15:25

UPDATE / Alfredo Pedulla, un  consacrat jurnalist italian de la Calciomercato, a declarat aseară într-o emisiune televizată că AC Milan l-a blocat pe Vlad Chiricheş. Acesta spune că dacă rossonerii îl doresc pe fundaşul Stelei trebuie să plătească pe el minimum 5 milioane de euro, anunţă Mediafax.

UPDATE / Site-ul oficial de ştiri al milanezilor anunţă interesul "Diavolilor" pentru Vlad Chiricheş. Aceştia îi dau o cotă de 4 milioane de euro fundaşului Stelei.

VEZI AICI CE SCRIU ITALIENII DESPRE TRANSFERUL LUI CHIRICHEŞ!

_____________________________________

Fotbalul românesc poate înregistra cea mai spectaculoasă tranzacţie din ultimii ani. Presa din Italia susţine că AC Milan l-a acontat deja pe Chiricheş, stoperul Stelei şi al "naţionalei".

Tuttomercatoweb.com şi calcionews24.com scriu că vicecampioana Italiei are deja un acord cu fotbalistul şi că transferul va deveni oficial foarte curînd, în momentul în care va pleca Thiago Silva, extrem de curtat în aceste zile. Brazilianul e disputat insistent de PSG şi de Real Madrid, AC Milan cerînd în schimbul său aproximativ 40 de milioane de euro!

Steaua s-ar alege cu peste 5 milioane de euro din transferul lui Chiricheş la AC Milan. Fobalistul în vîrstă de 22 de ani, adus de la Pandurii în iarnă contra a 700.000 de euro, este revelaţia ultimului an în fotbalul românesc, devenind titular indiscutabil şi la roş-albaştri, şi la naţională.

Steaua a mai rămas în această vară fără alţi doi fundaşi centrali, Iliev şi Geraldo. L-a transferat, în schimb, pe Doru Bratu, care e accidentat şi va putea juca abia peste 3 luni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (401)
cordos_eu
cordos_eu  •  13 Iunie 2012, 21:04

oricum, noi contra Turciei avem o dubla foarte dificila!! pentru ca nu e genul doar de echipa care e in stare sa aiba posesia in fata noastra, mai ales ca noi nu avem prea multi jucatori de atac de valoare, iar turcii sunt foarte speculativi in comparatie cu elvetienii si austriecii pe care i-am intalnit. plus ca acasa joaca bine de tot si publicul ii ajuta, iar cum ai nostri sunt cam labili.. depinde, in zilele bune Turcia poate bate si Olanda dar iar in zilele mai putin bune poate sa primeasca si 3-4 de olandezi! ca turcii au acelasi stil contra oricarei echipe, cand nu sunt plictisiti

cordos_eu
cordos_eu  •  13 Iunie 2012, 20:55
Postat de neuercainerosu pe 13 Iunie 2012, 20:50

Va pleca pe maxim 5 milioane.

cine? Burak? credeam ca face mai mult, dar iar la Fener nu s-a acomodat ci doar la Trabzon unde are mai bine de 1 gol la 2 meciuri. problema e ca are deja 27 de ani. dar nici nu poti sa dai pe el 12 milioane de euro, suma pe care a plecat un Arda Turan destul de tanar la Atletico Madrid, si care confirmase la o echipa mult mai serioasa in Turcia. ca Trabzonul nu mai e de nivelul lui Fener si Galata si doar pt o perioada a fost

cordos_eu
cordos_eu  •  13 Iunie 2012, 20:52

deci cum ti-am spus, Volkan Demirel ala joaca din 2002 la Fener si la inceput nu i-a luat fata nici lui Recep, dupa nici lui Rustu si nici macar rezervei lui Rustu, Kulbilge. a inceput sa apere acum vreo 4 ani si in primii 2 ani facea multe gafe. face 9 milioane de euro cand o zbura porcul, plus ca n-are performante cu Fenerbahce pe plan european si nici cu Turcia la Euro 2008 daca nu ma insel, era tot Rustu si atunci la ultimele meciuri ale lui. iar semifinala de Liga a lui Fener a fost cand el nu era titular ci Kulbilge. sa fii rezerva in fata a 2 portari, Kulbilge si Recep, de care n-au auzit marea majoritate a fanilor fotbalului de pe mapamond. ca de Rustu au auzit

Vezi toate comentariile (401)
Comentează