FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

UPDATE Surpriză la Braşov » Ţicleanu demis în această seară după un conflict cu Ioan Nicolae

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 22:53

UPDATE 22:43 / Ţicleanu a declarat la Radio GSP: "Patronul m-a anunţat la final că sînt liber. Nu mi-am dat eu demisia. Aştept să văd ce se întîmplă, mîine mă duc la antrenament ca să beau o cafea. Sper să nu mă trezesc şi cu vreo amendă"

UPDATE 22:00 /
Motivul demisiei lui Aurel Ţicleanu ţine de patronul echipei, Ioan Nicolae, care a venit la vestiar la pauza meciului cu FC Vaslui.

UPDATE 22:43 / Ţicleanu a declarat la Radio GSP: "Patronul m-a anunţat la final că sînt liber. Nu mi-am dat eu demisia. Aştept să văd ce se întîmplă, mîine mă duc la antrenament ca să beau o cafea. Sper să nu mă trezesc şi cu vreo amendă"

UPDATE 22:00 / Motivul demisiei lui Aurel Ţicleanu ţine de patronul echipei, Ioan Nicolae, care a venit la vestiar la pauza meciului cu FC Vaslui.

***

Aurel Ţicleanu a surprins la conferinţa de presă de la finalul partidei, cînd a anunţat că demisionează de la FC Braşov.

Antrenorul a discutat în prima fază la conferinţa de presă aspecte ale disputei de astăzi cu FC Vaslui, terminată la egalitate, scor 1-1.

După aceasta, Ţicleanu a mulţumit colaboratorilor de la Braşov şi a anunţat că pleacă.

Se pare că acesta ar putea fi urmaşul lui Erik Lincar pe banca celor de la CS U Craiova, postul acestuia din urmă fiind în pericol după rezultatele modeste din acest start de sezon.

3 meciuri a strîns Ţicleanu pe banca Braşovului (o victorie şi două remize)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
George
George  •  22 Septembrie 2013, 08:48

Si se scoala de la masa in timpul conferintei de presa, isi ia jucariile si pleaca. Asta face parte din generatia aia care da sfaturi si povetze privind comportamentul ? Un taran prost......

mateiserban
mateiserban  •  22 Septembrie 2013, 08:31

echipele care schimba antrenori in timpul competitiei ar trebui penalizate cu 10 punctela fiecare schimbare. sa mai inceteze odata circul asta din romania, grecia, cipru si alte tari care dupa aceea se plang ca nu le ajung la performante pe cele din nord-vest

cornel61
cornel61  •  22 Septembrie 2013, 08:25
Postat de mandel1977 pe 22 Septembrie 2013, 03:48

Domnule Iulian Cuibar nu ti se pare cam imposibil ca Domnul Ioan Nicolae , patronul Astrei sa il dea afara pe antrenorul celor de la Brasov ?

Pe patronul Astrei îl cheamă Niculae. Esta potrivire, aproximativă, a numelui. O ză bună.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează