FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Ultimatumul lui Giedrius Arlauskis » Portarul Stelei îl somează pe Gigi Becali: "Nu mă şantajează nimeni! Dacă nu mă laşi să joc, am plecat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 14:13

Giedrius Arlauskis a venit în vara trecută la Steaua din postura de jucător liber de contract şi a semnat pe un an. Totuşi, după evoluţii excelente în prima parte a campionatului, portarul vrea să plece din Ghencea la finalul sezonului.


UPDATE 13:40 / Portarul lituanian a intervenit cu noi amănunte la DolceSport: "Gigi nu mai vrea să mai prind echipa dacă nu-mi prelungesc contractul. Eu sînt profesionist şi n-am decît să respect ce a zis. Pot să mă antrenez şi mă bucur că pot să o fac cu echipa. Pe urmă o să vedem. Vineri erau nişte zvonuri, sîmbătă după-amiază mi-a zis că sînt în lot pentru meciul cu Rapid şi am plecat din cantonament.

Nu a fost nici o negociere între mine şi Steaua pentru că nu negociez eu, doar impresarul meu o face. Au fost discuţii anul trecut, dar a rămas că vorbim la începutul anului şi nu s-a mai întîmplat. Prin telefon nu sînt negocieri. L-am rugat pe Argăseală să mă lase în pace pentru că îi dau cuvîntul meu că nu semnez cu altă echipă pînă în vară. I-am spus să mă lase să cîştigăm campionatul şi poate o să prelungim contractul. Eu aş vrea să joc în Champions League.

Nu mi se pare corect ce se întîmplă! În fotbal trebuie să decidă antrenorul. Dacă un jucător merită să joace şi demonstrează la antrenamente că poate, nu înţeleg de ce să-l scoţi. Nu a fost o decizie din punct de vedere sportiv. Este o decizie ciudată. Dacă Steaua continuă aşa nu există nic io şansă să mai rămîn aici. Vreau să joc, vreau să dau tot! Nu văd cum pot juca dacă se poartă aşa. Acum trebuie să-mi caut echipă, să văd unde joc. Ce viitor să mai am acum la Steaua?"

******

Tocmai din acest motiv, Arla a fost exclus din lot pentru meciul cu Rapid din weekend, Gigi Becali fiind nemulţumit că lituanianul refuză prelungirea înţelegerii cu Steaua.

După cîteva zile în care nu a acordat nici o declaraţie, Arlauskis a rupt tăcerea în presa din Lituania şi l-a acuzat dur pe Gigi Becali:

"Tot ce aţi citit în presa din România este adevărat. Becali nu mă lasă să joc. Antrenorul şi jucătorii sînt alături de noi, ne susţin. Antrenorul este chiar într-o situaţie dificilă, se vorbeşte foarte mult despre acest lucru. Şi este şi presiunea fostului antrenor (n.r. Laurenţiu Reghecampf).

A fost foarte bine la Steaua pînă acum, dar vreau să joc la alt nivel. Nu am semnat cu altă echipă, vreau să evoluez pînă la finalul contractului cu Steaua. Nu este însă normal ce se întîmplă acum cu mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (133)
dommon
dommon  •  25 Februarie 2015, 17:47
Postat de tzoian pe 24 Februarie 2015, 18:34

asta inseamna profesionism la noi, nu mai prelungeste jucatorul contractul, il trimiti in pustiu pt 6 luni si-i dai si bani.....Borussia l-a folosit pe Lewandowski pana in ultima secunda desi se stia de 1 an de zile ca nu-si mai prelungeste contractul, da ce habar au nemtii de profesionsim, las ca-i invatam noi.....ii dam 10.000 de euro pe luna lui Arla ca sa stea in weekend sa se uite la plasma la meciuri....asta e profesionism adevarat, asa se conduce o afacere, nu cum fac nemtii

amice, ce erau leva si gotze pentru dortmund nu e nici pe departe arla pt steaua....e un portar bun, dar nu un jucator decisiv...dortmund se batea la campionat si chl sezonul ala, steaua castiga campionatul si fara el...si sa nu uitam ca a pierdut 2 finale la penalty-uri in 6 luni, plus calificarea in chl, nu neaparat din cauza lui, dar mare lucru n-a facut in poarta, n-a apucat sa apere nici unul... si cum ar fi sa joace in continuare lituanianul, apoi sa se decida ca nu mai vrea sa prelungeasca si sa ramanem in fundul gol, cu cojocaru si nita fara meciuri, si intr-o forma praf...nu mai bine ii pregatesti pe cei 2 pt campionatul viitor?

manty_one
manty_one  •  24 Februarie 2015, 22:23
Postat de stelistulbrasov pe 24 Februarie 2015, 20:30

Mai cioaracroncanitoare ati scapt cu chiu cu vai de faliment si aveti glas?

crezi ca au scapat de faliment? eu cred ca nu... in cateva luni maxim un an vom vedea ca am dreptate,si inca ceva punctele castigate in meciul cu Steaua vor fi pierdute in meciul urmator cu Viitorul!

manty_one
manty_one  •  24 Februarie 2015, 22:22
Postat de stelistulbrasov pe 24 Februarie 2015, 20:27

Uite o stire interesanta pentru arla,Lituania reintroduce serviciul militar obligatoriu Deci in loc de Udine poate te vad in uniforma la granita cu Rusia....

tu crezi ca au scapat de faliment? eu cred ca nu... in cateva luni maxim un an vom vedea ca am dreptate,si inca ceva punctele castigate in meciul cu Steaua vor fi pierdute in meciul urmator cu Viitorul!

Vezi toate comentariile (133)
Comentează