FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

UPDATE Un nou termen la Curtea de Apel: pedepse uriașe cerute de procurori pentru Borcea și frații Becali

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 13:30

Astăzi, la Curtea de Apel, a avut loc o nouă înfățișare în dosarul în care Cristi Borcea, Ioan Becali și Victori Becali sunt acuzați că au dat mită judecătoarei Geanina Teodorovici (fostă Terceanu) suma 195.000 de euro, 185.000 de la frații Becali și 10.000 de la Cristi Borcea, pentru a-i declara nevinovați în "Dosarul Transferurilor". Procurorii au cerut pedepse mari pentru cei patru, iar judecătorul a rămas în pronunțare pentru 17 noiembrie.

Cei trei nu au fost prezenți în sală. Avocatul lui Ioan Becali a prezentat un document din care reiese că fostul impresar este în Frankfurt, acolo unde urmează un tratament medical. Borcea a trimis un document în care specifică faptul că nu vrea să mai facă alte declarații, în afara celor date anteriror procurorilor.

Procurorii, fără să specifice exact, au cerut pedepse mari pentru cei trei inculpați. În cazul fraților Becali și a lui Borcea, pedeapsa s-ar putea contopi cu cele din "Dosarul Transferurilor", dar procurorii au cerut condamnări separate și reîncarcerarea lui Ioan Becali. Procurorii consideră că prin miturea unui magistrat cei trei reprezintă pericol public.

Pentru judecătoare s-a cerut tot o pedeapsă mare, fiind magistrat. 

Judecătorul Bogdan Voiculescu a anunțat că decizia va fi pronunțată pe data de 17 noiembrie. Decizia nu va fi una definitivă, putând fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Frații Becali și Teodorovici și-au recunoscut fapta încă din faza urmăririi penale și au cerut judecarea în procedură simplificată, ceea ce presupunere o reducere cu o treime a pedepsei pentru că au colaborat cu procurorii.

Borcea nu și-a recunoscut fapta și nu ar urma să beneficieze de procedura simplificată.

În martie 2014, Victor Becali, Ioan Becali și Cristi Borcea au primit o condamnare de 6 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor. Ioan Becali a fost eliberat pe 14 septembrie, în timp ce ceilalți doi sunt continuare în arest.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  04 Noiembrie 2016, 11:04

E momentul (dupa 27 de ani) sa dispara figurile care-au minimalizat romanii de buna credinta, multi si simpli. Poate e nevoie de simplitate, de credinta, de mai multa empatie, de mult mai multa iubire. Sigur e nevoie de reguli pentru toti. Au fost smecheri, smecheri sunt inca. Dar cu demnitate si verticalitate ei pot fi stopati si trimisi la lada de gunoaie a istoriei!

1355539621153600
Rusu Ionel  •  03 Noiembrie 2016, 23:48
Postat de gigi_becali_4 pe 03 Noiembrie 2016, 17:33

Nu le mai zice adevarul, ca se supara mimamovistii :)))

prietene steaua are 2 si pe celanti doi ii cheama doar BECALI

bogdzsch
bogdzsch  •  03 Noiembrie 2016, 23:24

Mafiotul e la puscarie...sper acolo sa putrezesti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează