FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL 1-1

UPDATE Vînă şi Bălaşa au trecut vizita medicală şi au semnat cu AS Roma

Mihai Bălaşa (stînga) va îmbrăca tricoul Romei
Mihai Bălaşa (stînga) va îmbrăca tricoul Romei

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 12:30

UPDATE 12:20 Preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Paul Peniu, a declarat că jucătorii Mihai Bălaşa şi Ionuţ Vînă au efectuat vizita medicală şi au semnat contracte cu gruparea italiană AS Roma.

Fundaşul dreapta Mihai Bălaşa (18 ani) şi mijlocaşul Ionuţ Vână (18 ani) au semnat contracte pe cinci ani.

De transferul lui Mihai Bălaşa a fost interesat şi clubul Inter Milano, dar în cele din urmă acesta a semnat cu gruparea romană. "Contractele sînt semnate, sînt deja jucătorii Romei, mai rămîne doar să se rezolve problemele legate de cartea verde. Au efectuat şi vizita medicală, sînt la Roma. De Bălaşa a mai fost interesat şi clubul Inter Milano, dar AS Roma s-a mişcat mai repede", a afirmat Paul Peniu, potrivit Mediafax.

-------------

Gică Hagi s-a înţeles cu AS Roma în privinţa transferurilor atacantului Ionuţ Vînă (18 ani) şi fundaşului dreapta Mihai Bălaşa (18).

Cei doi sînt componenţi ai loturilor de tineret şi vor fi prezentaţi oficial luni la echipa lui Lobonţ. De Bălaşa se mai interesase şi Inter, însă milanezii n-au mai dat nici un semn în ultimele săptămîni.

"E ceva, dar nu e 100%. Mihai e un băiat bun, m-am gîndit la el să mai crească. A stat la noi 5 ani, să sperăm că pleacă să crească în valoare. Transferurile sînt bune, aşteptăm doar să confirme ei", a spus Gică Hagi la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
polistul68
polistul68  •  01 August 2013, 10:21

Tranferuri marca Giovanni-Hagi-Lucescu.....cumapram mult...vindem mult si ieftin...din 23, tot ne ies 2, avem cu ce sa iesim in fatza..daca tot e crescator de talente..sa-i tina pina la 22 de ani, si sa-i vinda cu 5 mil....cum fac sirbii de exemplu..asa vindem copii de 17-18 ani, pe citiva euro....poate iese ceva..pina acum, nu prea a iesit nimic din academia lui Hagi...copii talentati sunt peste tot. Problema reala e intre 18 si 22 de ani...atunci se finiseaza calitatile, atunci apare valoarea cu adevarat...atunci e cel mai greu de lucrat cu ei, si de aia se pierd foarte multi.asa si Lucescu...cumpara 10 brazilieni cu 2-3 mil bucata...si vidne 2 cu 10-15 mil.....si ce realizare a facut el.

aly_dinamo
aly_dinamo  •  30 Iulie 2013, 12:19
Postat de conasu_boeru pe 29 Iulie 2013, 13:20

Vina ???!!! Asta e bonus pentru ca l-au luat pe Balasa ? Cate meciuri are asta la Viitorul ?

Vana e cel mai talentat din academie dupa parerea mea...nu a jucat inca la prima echipa dar sa nu uitam ca are doar 16 ani...

aly_dinamo
aly_dinamo  •  30 Iulie 2013, 12:17
Postat de sibelius pe 29 Iulie 2013, 13:17

Cei de la Roma cand o sa-l concedieze pe MM al lor? Aia transfera romani an de an si dupa aia le dau drumul.

:)))))) hai ca comentariul asta a fost tare....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close