FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Ură din peluză pentru acţionarii lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Cei 800 de fani din PCH l-au contestat pe Badea, după ce acesta oferise tricoul cu numărul 11, care-i aparţinuse lui Hîldan, japonezilor de la Honda

Suporterii dinamovişti nu au uitat că Nicolae Badea a dat luni tricoul cu numărul 11, care i-a aparţinut lui Cătălin Hîldan, lui Hirotomo Kani, reprezentantul Honda în România. Preşedintele "cîinilor" a făcut o mutare rapidă în ziua premergătoare meciului şi japonezul i-a returnat tricoul. Fără rezultat însă.

Ieri, 800 de fani din PCH au contestat întreaga conducere. "Vreţi să distrugeţi totul în Ştefan cel Mare? Simbolul nostru nu e de vînzare!", "E nevoie acută de bani?  Să vindeţi durerea celor 10 ani!" şi "Aşteptăm cu interes un sponsor-companie de formol, să-i oferim drept materie trei conducători simbol!" au fost cîteva dintre bannerele de protest ale ultraşilor.

Apoi, aceştia au trecut la jigniri. Întîi i-au înjurat pe Vasile Turcu şi pe Cristi Borcea, după care a venit rîndul preşedintelui CA: "Nicolae Badea, eşti o mizerie!". Nici unul dintre cei trei acţionari nu a fost prezent ieri la meci. Borcea e plecat din ţară, Turcu s-a retras, iar Badea a avut o întîlnire de afaceri. Singurul şef căruia i-a fost scandat numele aseară a fost Florin Prunea, întrucît acesta l-a apărat pe Dolha în scandalul cu Turcu.

Kone reprofilat
Cornel Ţălnar s-a decis pe ultima sută de metri să-l titularizeze în centrul defensivei, alături de Scarlatache, pe Djakardija Kone. Ivorianul de 23 de ani a evoluat în acest sezon doar ca mijlocaş defensiv, însă "Ţînţarul" nu l-a aruncat în luptă din primul minut pe Zie Diabate deoarece acesta încă mai resimţea dureri la genunchi. Daminuţă n-a fost nici rezervă aseară, după ce impresarul său, Cristea Opria, a anunţat că va pleca din vară. La fel şi Zivny, care s-a accidentat uşor înaintea partidei. (Eduard Apostol)

Babicu', după 4 ani
Cristi Munteanu a revenit în poarta lui Dinamo după aproape patru sezoane. Babicu' apărase ultima oară pentru "cîini" pe 7 iunie 2006, contra lui Poli Timişoara. La finalul acelui sezon, portarul a plecat din Ştefan cel Mare o dată cu instalarea lui Rednic. Pînă aseară, goalkeeper-ul de 35 de ani nu mai apărase în Liga I din noiembrie 2009, pe cînd era la Astra Ploieşti. Munteanu s-a lovit la umăr în minutul 19 şi le-a dat emoţii "cîinilor", însă şi-a revenit repede.

Eliminare corectă, penalty neacordat la Cristea
În minutul 28, fundaşul medieşean Buzean a ratat intervenţia la o minge, apoi, din elan, îl loveşte brutal pe Marius Niculae în şold (foto 1). Berbecaru l-a eliminat direct pe Buzean, decizia arbitrului vîlcean fiind acoperită de regulament. În minutul 40, Andrei Cristea a fost faultat în careu de Zaharia (foto 2), însă "centralul" n-a intervenit, lăsînd jocul să continue.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  03 Aprilie 2010, 14:39

dinamuuuu e iar cu furaciunile. Nici vorba de rosu. Galben la cristea pentru simulare. De-abia l-a atins si s-a aruncat de parca a fost lovit de tren. Un arbitru strain cred ca s-ar fi amuzat tare si i-ar fi aratat binecuvenitul cartonas galben. Foarte multe faulturi comise de cei de la dinaammuu si nesanctionate de arbitru, dar cel mai mare cadou a fost eliminarea. dinammuueee in continuare infectia sportului din RO.

tandd
tandd  •  03 Aprilie 2010, 12:45
Postat de pe 03 Aprilie 2010, 10:25

Va rog sa transmiteti acest punct de vedere si celor 2 mascarici care au comentat meciul si au tinut pe tot parcursul intalnirii sa spuna ca arbitru la eliminat nedrept pe jucatorul gazului.

urmareste meciul cu audio inchis,pe mine deja incep sa ma distreze oitele comentatoare

 •  03 Aprilie 2010, 12:37
Postat de pe 03 Aprilie 2010, 10:43

Ma mira articolu. A fost exact pe dos. Daca aici era de eliminare atunci in tur cu international curtea alea dc n-au fost de eliminare? Tamas il calca pe ala, da a fost neintentionat, nu? Pai si aici ce intentie a fost? Iar penaltyul la cristea imi starneste zambete, voua nu? :))

Cum n-a fost eliminare cu Curtea de Arges? A fost suspendat vreo etapa Teo Craciunescu dupa aia? Ati zis toti ca a fost corect. Uite ca si acum a fost corect.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează