FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 1-2

Următorul ordin pentru Bonetti: Andrei Cristea, titular!

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 21:34

După ce l-a impus pe Dănciulescu în primul "11" şi a influenţat schimbarea sistemului, Nicolae Badea îl vrea pe teren şi pe Andrei


Dario Bonetti a făcut ceea ce i-a transmis Nicolae Badea după eşecul cu CFR (0-1). Şi ceea ce Gazeta anunţa de la începutul săptămînii, anume că îi va acorda şansa de a juca lui Ionel Dănciulescu, uitat pe banca de rezerve. Italianul chiar l-a titularizat pe fotbalistul de 35 de ani, care a scos un penalty, a înscris de la punctul cu var şi a fost unul dintre oamenii-cheie ai succesului roş-albilor de la Cluj.

În vederea meciului de mîine cu Voinţa Sibiu, contînd pentru "16-imile" Cupei, acţionarul dinamovist mai are o indicaţie pentru antrenor: să i se dea o şansă şi lui Andrei Cristea, care n-a mai jucat de 8 partide!

Atacantul de 28 de ani a fost luat la Cluj, a prins lotul de 18, însă n-a jucat, deşi Bonetti mai avea dreptul la o schimbare. Cu toate acestea, oficialii estimează că îl va folosi pe golgeterul Ligii 1 din ediţia 2009/2010 contra sibienilor, dar nu se ştie dacă peninsularul îl va titulariza pe Cristea. "Nu-l are la inimă fiindcă a ripostat în faţa întregii echipe, iar acum Bonetti face totul ca să se răzbune pe Andrei! Tocmai de aceea l-a lăsat să se antreneze pe margine la amicalul cu Barcelona, însă nu l-a băgat nici măcar un minut", spun dinamoviştii.

29 de minute a strîns Cristea în acest sezon, într-un singur meci, pe 29 iulie, cu CSMS Iaşi (5-2)

"Bonetti a fost adus de domnul Badea şi i-a întors spatele sau îl ascultă de formă, crezînd, în schimb, în cu totul alţi conducători care sînt mult prea noi şi emit pretenţii. Ar trebui să-l asculte pe Badea, care simte lotul!"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Dinu l-a dat de gol
Sîmbătă seara, Cornel Dinu a intrat la Fanatik Show şi-a făcut dezvăluiri precise, cum că Badea i-a cerut schimbări în echipă lui Bonetti: "Dacă ar exista un stat de premiere, în locul unei «grande partita», eu aş trage linie în dreptul italianului, să nu încaseze prima de victorie. Sau să i-o dea domnului Badea! Sînt oameni cărora le place football-ul şi vin cu ideea să nu joace Dănciulescu, dar la presiunile unui singur acţionar, domnul Badea, atacantul a jucat şi s-a văzut. Domnul Badea face parte din categoria oamenilor care înţeleg fenomenul, cu care Bonetti ar trebui să se sfătuiască, dînsul a anticipat bine şi că Dinamo joacă mai bine 4-4-2, un sistem mai apropiat de valenţele fotbaliştilor din lot".

Rîde de Boubacar
Mister nu pricepe pentru ce s-au făcut anumite transferuri în vară: "Dacă avem jucători tineri, Nica, Matei, Filip, de ce trebuie să întărim forţa de joc cu Koulibaly, Issa Ba, Alvarez şi Boubacar?! Puţini sînt jucătorii de culoare ce lovesc bine mingea cu capul, se vede că Boubacar e luat din liga a 4-a franceză".

Acuze de blat la Cluj
Dacă în timpul partidei, fanii lui U au arborat un banner cu dedicaţie pentru favoriţi: "Fotbalul e luptă şi onoare, de ce casele de pariuri sînt la mare căutare?", la finalul meciului, cîteva zeci de suporteri i-au aşteptat la vestiare pe elevii lui Dulca. "Blatiştilor, ordinarilor!", au strigat ultraşii, dar Viorel Dinu a încercat să se apere: "Dacă jucam la pariuri, nu plecam acasă cu taxiul, aveam şi eu maşină personală, la 32 de ani!".

Un meci pînă la record
Danciu-gol a ajuns la cota 209 goluri, în Liga 1. Atacantul de 35 de ani a atins şi meciul cu numărul 489 în prima divizie, la unul singur de recordul lui Costică Ştefănescu (490 de partide). Una dintre ţintele fotbalistului este să atingă cota de 500 de confruntări bifate în campionat. Pînă la recordul de goluri al lui Dudu Georgescu (252 de goluri), mai e cale destul de lungă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
xzx
xzx  •  25 Septembrie 2012, 22:08

Acest articol made in GSP face parte din NOU din categoria SF. ANDREI CRISTEA NU A JUCAT, deci ziaristul a bagat de la el in acest articol. Nici macar nu sunteti atat de destepti sa STERGETI acest articol dupa ce ati vazut ca ANDREI CRISTEA NU A JUCAT)))

gabidogu
gabidogu  •  25 Septembrie 2012, 19:25

FORZA BONETTI...

redbuldog
redbuldog  •  25 Septembrie 2012, 13:37

Hallo nea Procuroare..psssszat! Cu Boubacar chiar n-ai nimerit-o,baiatul asta chiar e un ,,Kone'' ma rog cu o treapta mai jos,acu trebe sa fii orb sau rautacios(pentru ca la fotbal te pricepi nu-i bai..!) ca sa nu-l vezi pe acest jucator cum se zbate pe teren si trage tot mijlocul echipei,ca sa-ti dau ultimul exemplu revezi mataluta pe dvd meciul cu cfr de saptamina trecuta si incerca o mare comparatie intre ce a aratat africanul si restul de ,,tineri'' a lui Dinamo..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează