FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Urziceni umanitar :D » Ialomiţenii au primit ieri 20 de jucători de la rivale!

Articol de , - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Gigi Becali anunţase că puştii pe care i-a trimis în Bărăgan nu vor avea drept de joc sîmbătă, contra Stelei, dar fără ei, ialomiţenii nu strîng 18 fotbalişti.

Steaua îşi va înfrunta propriii jucători sîmbătă. Vlad Rusu, Mustaţă, Onicaş plus alţi tineri de la echipa a doua, 14 în total, se antrenează iar la Urziceni şi o parte dintre ei vor fi pe foaia de joc sîmbăta viitoare. Gigi Becali ceruse ca puştii să nu fie folosiţi în meciul direct, ca să evite suspiciunile, numai că Unirea nu a strîns suficienţi jucători, aşa că are nevoie de cîţiva roş-albaştri ca să completeze lotul de 18.

Au mai luat doi stelişti
Pe lîngă fotbaliştii primiţi din Ghencea, ialomiţenii s-au mai întărit cu încă doi oameni cu trecut stelist important: portarul Cernea (34 de ani) şi mijlocaşul Aliuţă (32 de ani). Primul şi-a reziliat contractul cu Victoria Brăneşti, iar al doilea a fost şi el în vara asta aproape să semneze cu ilfovenii.

Sprijin de la Dinamo şi de la Poli
Unirea a mai primit ajutor şi de la două dintre rivalele Stelei. Timişoara i-a trimis în Bărăgan pe Florin Sandu şi pe Dukici, iar "cîinii" i-au dat 3 jucători: Bălgrădean, Homei şi Laurenţiu Rus. Din lotul vechi, "lupii" mai contează sigur pe 5 oameni: Daniel Tudor, Epaminonda Nicu, Brandan, Todoran şi Rusescu. Laurenţiu Marinescu se pregăteşte să treacă în Ghencea, Maftei e şi el pe picior de plecare, la Dinamo sau la Rapid, ca şi Pădureţu, pentru care negociază mai multe cluburi din Liga I.

Cum a arătat Unirea în etapa trecută: C. Grigore - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu - Onofraş, Maftei, Brandan, S. Frunză - Todoran - Rusescu

Cum poate arăta contra Stelei: Cernea - Homei, E. Nicu, Dukici, Fl. Sandu - Todoran, L. Rus, Brandan, Aliuţă - Rusescu, Vlad Rusu

Dani: "Iubesc Steaua!"
CFR Cluj l-a dat pe mijlocaşul defensiv Dani la Iraklis Salonic. Portughezul visează să revină la un moment dat în Liga I, dar în Ghencea! "Sînt fanul numărul 1 al lui Gigi Becali şi chiar am iubit Steaua, recunosc asta. Poate că la un moment dat voi ajunge să şi joc pentru roş-albaştri!", a declarat Dani.

Tănase nu poate cu Urziceni
Deşi s-a recuperat bine după leziunea musculară suferită în meciul cu Timişoara, Cristi Tănase nu va putea evolua deloc în meciul de sîmbătă, cu Unirea Urziceni. El a început deja alergările uşoare, însă tocmai pentru că a avut o afecţiune musculară, lucrurile nu vor fi grăbite în cazul său pentru a nu risca o recidivă. Are însă şanse să fie apt de joc pentru jocul cu Liverpool, de pe 16 septembrie.

- După două zile de pauză, jucătorii Stelei au reluat antrenamentele aseară şi vor face pînă vineri, inclusiv, cîte o şedinţă de pregătire în fiecare zi.
- Ilie Dumitrescu va avea la dispoziţie întreg lotul de jucători abia joi. Tătăruşanu, Lungu, Gardoş, Bicfalvi, Stancu şi Anghelov vor reveni în ţară miercuri după-amiază de la echipele naţionale ale României şi Bulgariei.
- Steaua aşteaptă în aceste zile să sosească, din Italia, biletele tipărite pentru cele 3 meciuri de acasă din Europa League. Imediat cum vor veni, vor scoase la vînzare, prima dată doar "pachetele" de cîte 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
onlyone
onlyone  •  07 Septembrie 2010, 11:34

Jurnalistii lu' peste!!! Ce naibii cauta declaratia lui Dani in acest articol?? ... ce legatura are cu subiectul?? Sunteti platiti la numarul de cuvinte dintr-un articol??

sibman
sibman  •  07 Septembrie 2010, 08:58

nici epaminonda nu joaca central.

steaua13
steaua13  •  07 Septembrie 2010, 08:33

pai una e in lotul de 18 si alta e echipa de 11,dar voi sunteti niste carnati, 14 pot sa joace intrun meci.Spune si mie mai exact cati jucatori de la actuala Steaua II sunt la Urziceni?(nu fosti stelisti,ca aliuta poti sa il treci la rapid,cernea a fost pe unde a mai fost)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează