FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Usain Bozo! » Muntenegreanul e primul rapidist la alergări

Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid
Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Muntenegreanul e primul la alergări, iar colegii săi l-au asemănat cu recordmenul mondial de la 100 de metri

Ca în fiecare perioadă de pregătire, Vladimir Bozovici (28 de ani) îşi exersează şi acum calităţile de maratonist. Scoşi la alergare la -7 grade Celsius, giuleştenii nu s-au plîns şi au încercat să-i impresioneze pe cei doi antrenori, Manea şi Panait, la testele fizice. Au ieşit în evidenţă Lazăr, Bozovici şi Iencsi, ultimul arătînd o condiţie fizică de invidiat la cei aproape 35 de ani ai săi.

Rapidiştii au fost umiţi de rezistenţa muntenegreanului. "Bozo, unde te grăbeşti aşa, tati? Zici că eşti Usain Bolt", i-au strigat aceştia, care l-au comparat cu celebrul jamaican Usain Bolt. Fundaşului stînga i-a plăcut asocierea şi nu s-a sfiit să pozeze precum campionul mondial la proba de 100 de metri. "Fiţi pe fază să vedeţi ce n-aţi văzut", i-a avertizat înainte de a schiţa gestul.

"Toţi băieţii se pregătesc admirabil! Eu sînt mulţumit, nu am ce să le reproşez"
NICOLAE MANEA, antrenor Rapid

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  22 Ianuarie 2010, 13:30

ia uite ce veselie e in cantonament la noi cu atmosfera frumoasa s`per sa facem o figura frumoasa si sa luam titlul si noi ca am cam merita in ultimi ani am jucat fotbal toate lumea a spus asta......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează