FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 1-0

Suporterii celor de la UTA au făcut spectacol: „E fantastic ce am trăit azi!”

UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1.  Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, le-a mulțumit la final suporterilor care au fost activi pe toata durata partidei. +33   FOTO
UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, le-a mulțumit la final suporterilor care au fost activi pe toata durata partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 00:01 / Actualizat duminica, 15 august 2021 00:02

UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, le-a mulțumit la final suporterilor care au fost activi pe toata durata partidei.

Programul complet al etapei #5 din Liga 1

Motivația jucătorilor mei a făcut diferența. Am demonstrat că ce s-a întâmplat la FC Botoșani (n.r. - 1-2) a fost un accident. Am avut un moment dificil runda trecută. E mare lucru să reacționezi de această manieră însă! Am evoluat împotriva unei echipe extrem de puternice. 

Eu sunt mulțumit că am jucat bine și că am câștigat. Am reușit să gestionăm o săptămână grea. Ne-am învățat lecțiile după meciul de la Botoșani. Sperăm la lucruri bune în viitor. Avem aceste plusuri care vin de pe bancă. E fantastic pentru mine să văd că rezervele aduc un plus, sunt motivați, vin cu prospețime fizică! Am făcut și schimbări forțate, după accidentări. 

Astăzi e incredibil ce atmosferă am trăit! E ceva fantastic. Le mulțumesc din suflet suporterilor pentru cum ne împing de la spate. Cu ajutorul publicului bifăm o victorie foarte importantă”, a declarat Balint la Telekom Sport.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

UTA - CSU Craiova 1-0 » Reghe, anihilat la Arad!

Meciul de la Arad s-a disputat într-o atmosferă încinsă, la care au contribuit din plin cei 9.000 de suporteri prezenți pe „Francisc Neuman”, dar și agresivitatea jucătorilor. 

Markovic, titular în locul accidentatului Koljic, a irosit primele ocazii ale întâlnirii (16). Lansat excelent de Nistor, atacantul oltenilor l-a driblat pe Erico, însă a șutat apoi în Iacob. În continuare, a încercat o execuție spectaculoasă de la marginea careului. Din nou, blocat de portarul arădenilor. 

UTA a replicat la jumătatea primului act, când mingea lui Hora trimisă în fața porții a fost interceptată în ultimul moment de Vînă. Altfel ar fi ajuns la Baravykas. Ulterior, Ubbink n-a cadrat o execuție din câțiva metri (25). 

Markovic (33) - reluare imprecisă din careul mic - și Batha (36) - șut de la distanță, pe lângă - au mai trecut pe lângă deschiderea scorului. Tabela, nemișcată în prima repriză. 

Intrările la limită și-au cunoscut apogeul în partea a doua, când Tomozei și Miculescu au părăsit terenul pe targă, după intrări dure ale oltenilor. 

UTA a spart gheața în minutul 70. Marko Vukcevic, de-abia intrat pe teren, i-a așezat mingea pe cap lui Liviu Antal, iar atacantul gazdelor l-a învins pe Mirko Pigliacelli cu o lovitură de cap fabuloasă! Deși măsoară doar 1,77m, a plasat sub transversală finalizarea de la 11 metri. 

Sufocată de mobilitatea trupei lui Balint, CSU Craiova a replicat mult prea timid, prin Markovic, Bancu sau Fedele. 

După acest eșec, Universitatea Craiova ajunge la 3 înfrângeri în 5 partide și e pe locul 9. De partea cealaltă, UTA urcă provizoriu pe 6. Runda următoare, oltenii primesc vizita lui Gaz Metan, în vreme ce UTA va juca tot pe teren propriu, cu FC Voluntari.

7.870este media spectatorilor înregistrată de UTA în cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

UPDATE FCU Craiova, două transferuri într-o zi! A semnat fotbalistul Luanei și s-a întors „fiul rătăcitor” al lui Mititelu

A scăpat de calvarul de la FCSB și a spus TOT: „E o junglă acolo” + „Patronul e nebun!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
ciuke
ciuke  •  15 August 2021, 08:03

Pentru ca Vina la schimb cu Mamut?

suporterucv
suporterucv  •  15 August 2021, 01:00

Mamut de ce nu joaca ??...Avem doi atacanti accidentati (Ivan si Kolici) si noi trimitem centrari lui Gustavo !!!!! Ireal ce sfatuitori tehnici are patronul !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează