FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”

Suporterii lui Dinamo și cei arădeni s-au bătut pe gazon în ultima etapă a sezonului regulat +24   FOTO
Suporterii lui Dinamo și cei arădeni s-au bătut pe gazon în ultima etapă a sezonului regulat

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 11:51 / Actualizat joi, 28 martie 2024 18:19

UTA Arad a primit aceeași sancțiune precum Dinamo, după incidentele de la meciul de pe „Arcul de Triumf”. Arădenii nu vor juca cu spectatori pe teren propriu în următoarele patru etape, iar președintele Alexandru Meszar a oferit prima reacție după această decizie a Comisiei de Disciplină.

Meszar a precizat faptul că UTA va face recurs la această decizie, ținând cont de faptul că publicul arădean ar avea de suferit din cauza unui grup de ultrași. Oficialul arădenilor a menționat faptul că incidentele de la București au fost cauzate de un grup de 30-40 de suporteri îmbrăcați în negru.

El a lansat un atac dur la adresa persoanelor implicate în conflictul de la București și le-a cerut autorităților să-i identifice și să le interzică accesul pe stadioane.

Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga

Alexandru Meszar, atac la adresa suporterilor arădeni implicați în scandalul cu dinamoviștii: „Din cauza celor în negru vom avea terenul suspendat”

„Vom face apel la această decizie, dar vreau să clarific unele lucruri. Ceea ce s-a întâmplat la București în sectorul galeriei noastre a fost opera a 30-40 de indivizi îmbrăcați în negru, dar și a suporterilor primiți în sectorul nostru de la CSA Steaua. Cei în negru de la noi sunt înfrățiți cu cei de la CSA Steaua. Ei au intrat legal acolo, primind bilete de la acei indivizi îmbrăcați în negru de la noi, iar clubul oaspete este răspunzător.

Dar aceia nu au ce să mai caute pe stadioane, iar noi vom avea de acum toleranță zero pentru astfel de indivizi. Sperăm că autoritățile vor face toate demersurile ca acei oameni să nu mai calce pe stadioane. Trebuie să se ia măsuri aspre pentru asemenea indivizi. Nu suntem de acord cu astfel de manifestări.

Suporterii noștri adevărați sunt cei care vin îmbrăcați la stadion în roșu-alb, nu cei care se îmbracă în negru și fac doar scandaluri. Acel grup care ne-a târât aici la noi, în Arad, într-un război intern este vinovat și pentru ce s-a întâmplat la București. Sperăm că la apel vom întoarce decizia. Nu ne putem bate joc de suporterii adevărați ai echipei noastre

Din cauza celor în negru, din cinci meciuri de pe teren propriu vom avea suporterii pe stadion doar la unul. Adică ei, suporteri de bună credință, vor sta cu abonamentele în buzunar și se vor uita la televizor? Avem obligația morală să luptăm la Apel pentru acești suporteri ai noștri, dar și pentru munca băieților lui Mircea Rednic. Ei și-au câștigat dreptul pe teren să joace acasă cinci partide în play-out cu spectatori”, a declarat Alexandru Meszar, pentru ProSport.

VIDEO. DINAMO - UTA ARAD » Incidente grave provocate de ultrașii lui Dinamo înainte de startul meciului cu UTA Arad

Citește și alte știri:

Două premiere în fotbal, la EURO 2024 » Ce se va întâmpla în grupa României
EURO
Două premiere în fotbal, la EURO 2024 » Ce se va întâmpla în grupa României
Florin Prunea are soluția pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: „FRF și LPF să facă asta de urgență”
DINAMO
Florin Prunea are soluția pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: „FRF și LPF să facă asta de urgență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
balderis
balderis  •  28 Martie 2024, 16:51
Postat de 1973 pe 28 Martie 2024, 12:53

Comisia de Disciplină de ce nu a suspendat și terenul echipei Rapid după faptele comise de huliganii din Giulesti dea lungul mai multor etape, când au aruncat cu fumigene și petarde, punând în pericol viata spectatorilor. Și Daniel Niculae trebuia exclus imediat din Comitetul Executiv al FRF după ce a ajutat la introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Goago, ce-au făcut suporterii Rapidului, se întîmplă pe toate marile stadioane ale României . Arata-mi unul unde nu se aruncă cu petarde !!! Dar bătăi pe stadion, eu n-am văzut în Giulești . Poate îți amintești de meciul de anul trecut steaua-dinamo !? Cu toate astea rapidiștii au încasat-o cel mai rău . Asta este .

elgabri
elgabri  •  28 Martie 2024, 14:01

Eu cred ca se refera la arbitrii CCA ;)))

mogosoaia
mogosoaia  •  28 Martie 2024, 13:58

Are dreptate Mezar, dar partial. Clubul este raspunzator in principal pentru "sustinatorii" pe care-i ridica in slavi si-i perie cu fiecare ocazie trebuie sa-si rezolve problema, chiar daca ca cu ajutorul organelor de forta. Atata timp cat presa si conducatorii, ba chiar si jucatorii si antrenorii o tot dau cu "Vai, ce public, ce suporteri, ce spectacol in tribuna, ce fierbinti", o vor incasa cu totii in toate felurile. Inclusiv la nationala, care "beneficiaza" de acealsi tip de asa zis suporteri, de fapt aceeasi asa zis suporteri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează