FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 2-2

„V-a salvat Koljic postul?” » Cum a răspuns Petev, după 2-2 în prelungiri la Botoșani

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 19:59 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 21:11

CSU Craiova a salvat dramatic un punct cu FC Botoșani, după ce moldovenii au avut 2-0, iar oltenii au marcat golul egalizator în prelungiri. La final, antrenorul Ivaylo Petev s-a declarat mulțumit de rezultat.

După partida de la Botoșani, antrenorul Universității Craiova a spus că echipa lui a obținut un punct important. Și declară că nu s-a temut că va fi demis.

Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”
Botoșani - CSU Craiova
Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”

Concluziile lui Ivaylo Petev, după FC Botoșani – CSU Craiova

„Referitor la joc, am făcut un meci bun. Am terminat cu un rezultat bun. În prima repriză am primit două goluri foarte ușor, după pase lungi. FC Botoșani nu a marcat în urma unor faze deosebite. Dar echipa noastră nu a arătat bine în defensivă.

În repriza a doua am făcut schimbări și am controlat jocul. Am avut multe ocazii și plecăm acasă cu un punct. Am ratat victoria din cauza a două momente din joc, în care FC Botoșani a marcat și a făcut 2-0. Primim goluri în fiecare meci și sper ca asta să se termine”, a spus Ivalyo Petev la Prima Sport.

Întrebat dacă golul de 2-2, marcat de Elvir Koljic în minutul 90+5, i-a salvat postul, Petev a spus: „Nu e nicio problemă cu postul meu. Da, avem o serie proastă, dar în ultimele meciuri am arătat un joc bun”.

Primul gol l-am luat foarte uşor. Al doilea a venit după o greşeală pe care o facem meci de meci. Din păcate, nu am reuşit să ţinem ritmul din primele minute şi ne pare rău. Mai ales că în a doua repriză am jucat foarte bine.

Dacă reuşeam să egalăm mai devreme, poate chiar câştigam. Din cauza noastră am pierdut cele două puncte. Am comis-o în apărare, ceea ce facem partidă de partidă. Adversarii nu au foarte multe şanse, dar noi le oferim fiecare gol cadou.

- Nicușor Bancu, căpitan Universitatea Craiova

VIDEO Premier GSP » Costel Pantilimon: „Este o șansă enormă pentru Horațiu Moldovan”

Citește și:

Șumudică, furios pentru ce s-a întâmplat în prelungirile meciului de azi: „Nu ai voie să faci asta! E prea mult pentru mine. Până când?”
TURCIA
Șumudică, furios pentru ce s-a întâmplat în prelungirile meciului de azi: „Nu ai voie să faci asta! E prea mult pentru mine. Până când?”
Verdictul specialistului la primul gol din Botoșani - Craiova + Diferența față de reușita anulată lui Coman cu CFR Cluj
Botoșani - CSU Craiova
Verdictul specialistului la primul gol din Botoșani - Craiova + Diferența față de reușita anulată lui Coman cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  20 Februarie 2024, 20:22

Circ zilnic la facaTura lui Mieita rușinica na na na

danucv
danucv  •  19 Februarie 2024, 12:04

Tot auzim de la antrenorii care s-au perindat pe la Craiova ca se plang de gafele/greselile individuale ale jucatorilor, de faptul ca facem cadouri adversarilor etc etc...Pai fratilor, VALOAREA si asta inseamna: SA NU FACI GRESELI INDIVIDUALE !! Fotbalul de calitate si asta presupune - sa nu faci greseli sau sa fie cat mai putine in raport cu adversarul.

parachioara5
parachioara5  •  19 Februarie 2024, 10:08
Postat de dandana pe 18 Februarie 2024, 23:04

Tu ce ai măi! Te-ai stricat la cap, sau care este treaba ta. Bai dacă nu da Markovici gol este vina lui Burleanu? Băi ce a adus acest patron, a fost la mișto sa distrugă Craiova. Da vina pe patron la ce se întâmplă ca peste 90% este vina lui .

...prietene ti am mai spus ...noi nu avem bani sa tinem o echipa ...si daca ai avea sa zicem 100 milioane E de ce sa dai 10 mili anual la niste fotbalisti ?...ca sa ce ?...daca tu esti lucrat de la bucuresti ...gandeste ...cu fcsb si farul te fura cu arbitru ...sau iti umbla la jucatori ...ce sa faci tu ca patron ?...crezi ca ne iubesc bucurestenii sa joace cinstit cu noi ?...haida de ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează