FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Modelul german! Două episoade incredibile cu un antrenor neamţ în Liga 1: "M-a pus să aduc femeia de serviciu în vestiar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 14:54

Narcis Răducan, președinte la Pandurii, a vorbit despre numirea lui Christoph Daum ca selecționer al României și despre modul în care lucrează un antrenor german.

Răducan a vorbit despre perioada în care  Ewald Lienen antrena la Oțelul, în sezonul 2013-2014, când formația gălățeană a terminat pe 10.  Acesta a dezvăluit două episoade care l-au avut în prim plan pe antrenorul neamț.

"Aveam un meci important, iar Lienen a decis să nu bage jucătorii în cantonament. Noi am rămas surprinși și nu înțelegeam de ce nu bagă echipa în cantonament. Mi-a spus că este mai bine așa și că dacă un jucător se duce și petrece în club înseamnă că este nebun și că nu are ce să caute în fotbal.

Când pregătea un meci impotant, Lienen a spus «Azi nu am ce să le mai zic jucătorilor. Sunt foarte concentrați și hai să facem altceva". M-a pus să aduc în vestiar femeia de serviciu, șoferul autocarului și pe înca cineva. Oameni simpli, care munceau in club. Femeia de serviciu început să vorbească și a zis: "Domnule, sunt aici de atât timp și nu vreau sa retrogradăm. Lucrez de 20 de ani aici». Au început să plângă toți jucătorii, inclusiv Lienen, deși nu înțelegea română. Pe cuvântul meu că i-au dat lacrimile. După aceea am râs și am bătut Viitorul cu 4-1", a spus Răducan la DolceSport.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (15)
argus
argus  •  10 Iulie 2016, 20:02

Mai "alegsadrule", Daca nu stim istoria, alta decata cea ce te-au invatat utc-isti, nu-i grav! Grav este, ca nu-ti dai seama cat de caraghios esti sustinand (te citez): "...Carol Intai era sa ne reformeze de nu ne vedeam, cand vrea sa ne bage in WW1... de partea Germaniei. In Pactul de la Bucuresti ne-au reformat germanii petrolul...In Pactul de la Bucuresti ne-au reformat germanii petrolul asa cum stiu ei mai bine" Ai gresit "andrisantul"! Petrolul, asa cum stiau ei mai bine, rusii au fost cei ce l-au luar "cum stiu ei mai bine", adica gratis, prin "importatorul "Sovrom petrol", ca datorie de razboi (datorie pe 20 de ani!!). Nemtii, au luat petrolul, asa cum am stiut noi mai bine, platind-ul in aur (ca si celelate bunuri achizitionate in timpul razboiului)! Pe timpul Regelui Carol, sunt "vinovati" ca au sprijinit economia roamneasca, prin schimburi comerciale si, nu in ultimul rand, prin aportul adus de specialisti. Nu stiu,dar presupun ca in manualelel de istorie (altele decat cele ce te inspira, inca...) se regasesc date cu privire la domnia Reglui Carol, intemeietorul (cu sau fara de voia ta) Romaniei moderne!

kingme
kingme  •  10 Iulie 2016, 18:08
Postat de alegsandru pe 10 Iulie 2016, 17:34

Asa este, boSS. Ne-au reformat bine. Carol Intai era sa ne reformeze de nu ne vedeam, cand vrea sa ne bage in WW1 de partea Germaniei. In Pactul de la Bucuresti ne-au reformat germanii petrolul asa cum stiu ei mai bine. Hitler si el ne-a reformat iar petrolul, in mod serios asa cum le place germanilor. N-V Transilvaniei iar a fost excelent reformat de catre Ribentropp. Ce ne faceam noi fara nemti ?

Si acum vin sa ne fure fotbalul nostru pretios,rusine Daum

radu978
radu978  •  10 Iulie 2016, 18:05

Cand m-am referit la neamt, m-am referit la Carol. Nu la poporul german sau la conducatorii acestuia. Ca astia e clar ca trebuiau sa urmareasca interesul Germaniei. Referitor la intrarea in primul razboi alaturi de Germania, e logic, zic eu, ca primul imbold al lui Carol a fost sa intre in razboi alaturi de cei cu acelasi sange cu el si nu contra lor. Eu m-am referit strict la reformarea tarii de catre Carol.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează