FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vadim la GSPTV: "Copos a stins nocturna cu PSG!"

În 2001, în prima repriză de prelungiri, PSG a deschis scorul la București, iar în minutul 113 meciul a fost suspendat deoarece nocturna s-a stins
În 2001, în prima repriză de prelungiri, PSG a deschis scorul la București, iar în minutul 113 meciul a fost suspendat deoarece nocturna s-a stins

Articol de , - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 20:33

Vadim Tudor a dezvăluit la GSP TV că patronul Rapidului a lăsat Giuleştiul în beznă la partida din 2001

Invitat la emisiunea Sport Cafe, Corneliu Vadim Tudor a comentat anunţul lui George Copos de a pleca din Giuleşti, făcînd o dezvăluire incredibilă: "Iubeşte prea mult Rapidul ca să plece de acolo. Vă daţi seama ce fanatic e dacă la meciul cu PSG din 2001 a stins nocturna! A doua zi, l-am întrebat pe Dumitru Dragomir, care era în partid la mine atunci, şi mi-a spus: «Domn' preşedinte, Copos mi-a zis că trebuie să facă neapărat ceva, apoi s-a ridicat şi a plecat de la lojă. Imediat s-a stins lumina!». Nu ştiu dacă el a tras de manetă, dar cred că a dat un telefon, ceva".

Patronul giuleştean neagă categoric informaţia: "E clar, Vadim e dus! Tot respectul pentru cultura pe care o are, însă dacă a spus aşa ceva, atunci e pierdut! Îi doresc multă sănătate! Ce interes aş fi avut? Oricum am pierdut cu 3-0 la «masa verde». Să nu facă să mă duc în instanţă!".

"Credeţi-mă că nici n-am vrut să ştiu ce s-a întîmplat atunci, dar îmi aduc aminte că Parchetul a făcut o anchetă. Dacă ar fi fost Copos cel care a stins nocturna, cred că l-ar fi prins" (Viorel Hizo, antrenorul Rapidului de atunci)

Fostele glorii, la Pro Rapid
Ieri, la prînz, foşti jucători giuleşteni şi-au dat întîlnire la baza de pregătire a alb-vişiniilor pentru o masă festivă. Printre cei prezenţi s-au numărat: Rică Răducanu, Damaschin II, Caciureac, dar şi actualul staff al lui Răzvan Lucescu: Marian Rada, Cristi Petre, Perjă şi Constantin Zotta. Aceştia au mîncat o friptură şi au băut un pahar de vin. La întîlnire era aşteptat şi Mircea Lucescu, însă acesta nu a mai ajuns.

"Curelea n-are ofertă!"
George Copos spune că negocierile cu Vasile Şiman pentru atacantul Costin Curelea n-au avansat în ultimele zile: "Nu am nimic nou de adăugat despre asta, vom vedea!". În schimb, patronului Sportului se declară surprins de zvonul că vîrful din Regie va ajunge în Grant: "Nu ştiu de unde au apărut aceste informaţii! Dacă-l vrea, Copos să vină să discutăm. Pînă acum nu mi-a zis nimic de Curelea". Fotbalistul spune că vrea la Rapid: "E o echipă mare, vreau să joc pentru trofee, nu pentru a mă salva de la retrogradare".

Au conturile blocate?
Mircea Alic, preşedintele Corvinului, club ce a cîştigat în instanţa din România dreptul de a primi de la Rapid 900.000 de dolari din transferul lui Lobonţ la AJAX, susţine că giuleştenii au conturile blocate: "Avocaţii noştri au făcut o plîngere la ANAF, care a luat această decizie. Ca să le deblocheze, trebuie să ne achite datoria". Totuşi, cazul s-a judecat şi la TAS, unde alb-vişiniii au avut cîştig de cauză, iar Constantin Zotta susţine că giuleştenii n-au primit nici o înştiinţare de la ANAF.

Inbox
- Herea va afla pe 5 ianuarie cînd va relua antrenamentele. Atunci, mijlocaşul va merge la control la clinica de la Roma, acolo unde s-a operat de menisc. În prezent, Herea are piciorul imobilizat pentru a nu-l îndoi de la genunchi.
- Răzvan Lucescu a explicat în Evenimentul zilei de ce a renunţat la Bornescu: "Atît el, cît şi Coman n-au acceptat concurenţa. Eu i-am zis lui Copos să-l lăsăm pe Mircea să plece gratis. S-au încercat transferurile lui Nuno Claro sau Albuţ, dar nu s-a putut".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Decembrie 2011, 12:56
Postat de sprinjeanul pe 29 Decembrie 2011, 06:01

minciuni vadimiste.

vezi ma de treaba....ca toata tara stia ca el a dat ordin atunci sa se stinga lumina. Hai sa fim seriosi, la cate meciuri s-a mai stins nocturna inainte sau dupa acel "eveniment" ? NICIODATA.

sexilian
sexilian  •  29 Decembrie 2011, 10:20

cine ti-a zis vc tudor n-a gresit

forza1rapid
forza1rapid  •  29 Decembrie 2011, 09:49

Cine sa-l creada pe acest PACALICI al politicii Romanesti care delireaza continu pe numele sa de Corneliu VALIUM Tudor ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează