FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valentin Cojocaru poate fi primul român la Liverpool!

Valentin Cojocaru. FOTO Cristi Preda
Valentin Cojocaru. FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 22:47

Portarul Valentin Cojocaru (16 ani) a plecat la un trial timp de o săptămînă în Anglia şi trebuie să-i convingă pe şefii "cormoranilor" că merită transferat

La doar 16 ani, Valentin Cojocaru e în faţa celui mai important moment al carierei sale. Al treilea goalkeeper din lotul roş-albaştrilor a plecat ieri dimineaţă la Liverpool, unde va sta timp de o săptămînă şi va susţine probe de joc.

Tînărul goalkeeper se va antrena alături de Gerrard şi compania, dar şi de echipa secundă a "cormoranilor" şi, dacă-i va convinge pe cei din staff-ul englezilor, atunci aceştia ar putea face o ofertă pentru a-l achiziţiona. Cojo a semnat de curînd cu Steaua primul său contract de profesionist, înţelegerea fiind pe o perioadă de trei ani.

Portarul a fost promovat la începutul anului la prima echipă a roş-albaştrilor de Sorin Cîrţu, care l-a folosit în premieră la amicalul cu Dacia Chişinău, din martie anul trecut.

50.000 de euro este cota lui Valentin Cojocaru conform site-ului german transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
g0ofy
g0ofy  •  28 Noiembrie 2011, 15:11

Daca semneaza, va fi primul roman la Liverpool. Dar in probe la englezi a mai fost si aradeanul Dumitru Copil. A semnat intr-un final cu Hearts.

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  28 Noiembrie 2011, 02:17

sa dea domnul sa iasa transferul. daca va ramane la noi se va pierde; e de ajuns sa puna mana pe el o bomba sexy si s/a terminat...

nicudogaru
nicudogaru  •  28 Noiembrie 2011, 01:47
Postat de edy91 pe 28 Noiembrie 2011, 01:25

Daca e cazul, poate sa il dea Steaua pe cateva sute de mii de euro, si sa pastreze vreo 30 40 % din drepturile pt jucator. Mult succes, Valentin.

hahahaha :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează