FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

Valentin Damian comentează reacţia lui Anghelache faţă de Mutu: "Caietul lui nea Costică"

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 12:16

Anghelache: "Nu se pune problema sa il luam pe Mutu, la 34 de ani! In caietul meu am 3 coloane cu nume de jucatori tineri pe care i-am putea aduce"

Constantin Anghelache e de modă veche. Îi place hîrtia, totul să fie scris negru pe alb, de mînă. Preşedintele "cîinilor" n-are încredere în fişiere pentru că oricînd un hacker îi poate afla secretele.

Anghelache: "Nu se pune problema sa il luam pe Mutu, la 34 de ani! In caietul meu am 3 coloane cu nume de jucatori tineri pe care i-am putea aduce"

Constantin Anghelache e de modă veche. Îi place hîrtia, totul să fie scris negru pe alb, de mînă. Preşedintele "cîinilor" n-are încredere în fişiere pentru că oricînd un hacker îi poate afla secretele.

Bine gîndit, nea Costică! Sparg ăştia conturile de la NASA, le-o fi greu să afle cum l-o chema, să zicem, pe verişorul lui Pape Ndaw?! Dacă ăla "mic" n-a mers şi se împiedică de minge, poate are vreo rudă mai talentată.

Să fie gratis, însă. Altfel, nu se discută. Preşedintele lui Dinamo preferă să aibă un caiet al lui. Unul care conţine nume de fotbalişti, ce ar putea deveni din iarnă transferurile pentru echipă.

Vestea venită pe calea fibrei optice privind transferul lui Mutu la Petrolul nu l-a prins descoperit pe nea Costică. A scos caietul din seiful de la Rin şi a văzut că Mutu are aproape 35 de ani şi vrea mulţi bani la contract.

Ce dacă Mutu declarase mai demult că atunci cînd va fi să se întoarcă o va face doar în Ştefan cel Mare? Ce dacă ar fi fost o mare lovitură de imagine? Ce dacă s-ar fi vîndut vreo 5.000 de tricouri cu Mutu? Marketing? Cuvînt care vine de la imperialişti, aşa cum spunea răposatul pe vremuri. Ce vremuri, nea Costică!

"Noi vrem jucători care să ne ajute pe termen lung. Eu am trei coloane în caiet cu nume de jucători pe care i-am putea aduce la echipă, toţi tineri"
Cum a reuşit nea Costică să-şi facă o bază de date aşa stufoasă de trei coloane? Că departamentul de scouting al "cîinilor" de abia s-a înfiinţat acum cîteva zile?

Ştim însă cu toţii că prin lumea fotbalului vegetează o droaie de impresari. Dacă fiecare dintre aceştia i-a propus un nume preşedintelui lui Dinamo, s-a făcut lista. Uite cum s-au umplut imediat cele trei coloane de vise pentru nea Costică!

Aşa că, suporteri dinamovişti, trebuie să staţi liniştiţi de Crăciun, atunci cînd fiecare manager de club, între două globuri şi un cîrnat, gîndeşte transferurile pentru retur: nea Costică e betonat. Are caietul la el. Asta dacă nu se va lega ceva la următorul trial. Dinamo Bucureşti organizează trialuri!

"Mutu e un fotbalist valoros, dar care nu ne poate ajuta mai mult de un an, un an şi jumătate", a explicat domnul Anghelache.

Contra a declarat că Mutu îi poate rezolva problemele din atacul Petrolului. La Dinamo nu sînt probleme de acest gen. Atacanţii dau goluri pe bandă rulantă. Numai Ţucudean are două goluri!

OK, asta e strategia clubului: jucători tineri şi ieftini. Nimic de acuzat. E chiar ideal pentru vremurile actuale. Asta înseamnă că Matei şi Rotariu, ambii jucători tineri şi care au arătat că au valoare de vînzare, vor ajuta şi de acum înainte noua echipă a lui Dinamo, fiind declaraţi netransferabili? Sau vorbim de New Dinamo la export? Nica, Alexe. Cine urmează?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
xzx
xzx  •  27 Noiembrie 2013, 17:46

a mai aparut un ziarist sportiv)) damian )))) daca iti este mila de Mutu ,vorbeste cu seful de redactie sa-l transfere si poate da JSP_ul o lovitura de ..... imagine ))

victor33
victor33  •  26 Noiembrie 2013, 18:48
Postat de gymd pe 26 Noiembrie 2013, 16:05

un plus se vede si in jocul echipei, Stoican a schimbat mult tactica, akum se vede o determinare la fiecare meci, si alte chestii de genul asta.........iar in legatura cu subiectul care este, Anghelache a zis ca are 3 coloane, coloana A cu jucatorii care vor reveni dupa imprumuturile din liga 1, coloana B cu jucatori de la Dinamo 2, iar ultima coloana care este C este vorba despre cateva transferuri, eu zik ca se vor opri la ultima pt ca dintre cei imprumutati doar Ramniceanu sa fie de viitor, iar de la D2 sunt si akolo vreo 3-4 jucatori bunicei dar doar atat, deci automat ne vor trb jucatorii din coloana C, sper sa fie pe bani :)))

Aia pe bani sunt pe la coloana X, Y, p-acolo, din pacate.

amadeo40
amadeo40  •  26 Noiembrie 2013, 18:06

Chiar credeti ca se uita cineva la izmenarul asta ? Se da si el mare cu sfaturi de 0 bani.Eu nu o sa mai calc pe "Dinamo" pana cand aceasta matracuca nu va fi dat afara de la coducerea echipei.Am trait sa o vad si p-asta, un afon, o nulitate coordoneaza lucrurile acolo unde Dinamo a avut (cu unele exceptii) oameni cu cap... Sa fie de capul lui !!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează