FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, VINERI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Valentin Lazăr nu acceptă un eşec cu CFR Cluj: "Batem şi în Gruia"

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 23:32

Valentin Lazăr îşi doreşte să ajungă golgeterul "cîinilor", după ce împotriva Braşovului a marcat primul său gol în Liga 1 în calitate de dinamovist


Valentin Lazăr a venit gratis de la Sportul în vară şi s-a impus destul de repede în formulele de echipă gîndite de Gigi Mulţescu şi de Flavius Stoican. În ultima etapă, 2-1 cu FC Braşov, mijlocaşul de 24 de ani a înscris primul său gol în prima divizie în tricoul alb-roşu. Lazăr a povestit pentru Gazetă cum disperarea de a marca l-a ţinut departe de gol pînă acum, dar şi cum o dată descătuşat îşi va trece numele pe tabelă cît mai des.

- Vali, ai avut nevoie de ceva meciuri pînă să înscrii. Cum te simţi?
- Îţi dai seama că foarte bine. Deşi sînt mijlocaş, am ajuns în 4-5 meciuri la rînd să fiu în situaţie de singur cu portarul, din cîţiva metri, şi nu reuşeam să dau gol. Deja mă obseda ideea de a marca! Acum, că am spart gheaţa, sper să dau cît mai multe goluri şi, de ce nu?, să ajung golgeterul echipei!

- Marcaţi mai mult voi, mijlocaşii, şi fundaşii, atacanţii nu prea o bagă în aţe, ce se întîmplă?
- Cred că şi ei păţesc exact ce mi s-a întîmplat mie. Cînd eşti obsedat să dai gol şi e presiune, pur si simplu îndepărtezi golul de tine. Dacă dorinţa e prea mare, nu alegi întotdeauna cele mai bune soluţii în faţa porţii. Sînt convins că în momentul în care se vor relaxa vor exploda şi vor înscrie la foc automat.

- Urmează meciul cu CFR, un fost derby, acum...
- Deşi în Gruia va fi dificil, noi sîntem Dinamo şi trebuie să cîştigăm! În cel mai rău caz, dacă prindem o zi mai proastă e acceptabil şi un egal. Înfrîngerea nu intră în discuţie! Simt că putem să atingem performanţele dorite de conducere, adică locurile 1-4, pentru că sîntem la doar 4 puncte de Pandurii, care e pe poziţia a patra.

- Uşor-uşor, Stoican a reuşit să vă pună pe picioare şi să urcaţi în clasament. Care-i secretul lui Flavius?
- Nu cred că e vorba de un secret. E apropiat de vîrsta noastră, vorbeşte foarte mult cu noi şi ne povesteşte despre experienţele pe care le-a avut şi el ca jucător în relaţiile cu diverşi antrenori. Faptul că vorbeşte mult cu noi ne motivează extraordinar.


"Am fost într-o mulţime de situaţii clare de gol şi la Galaţi, şi cu Ceahlăul, şi cu Petrolul. Eram deja obsedat de gol şi mă bucur mult că am reuşit"
Valentin Lazăr, mijlocaş Dinamo


550.000 de euro este cota lui Lazăr conform transfermarkt.de, aceeaşi din vara lui 2012 şi pînă în prezent

11 meciuri în campionat şi Cupă are Vali Lazăr în acest sezon

Fără suporteri la Cluj
Evenimentele petrecute în meciul cu Astra au adus galeriei dinamoviste o pedeapsă unică pînă acum în Liga 1. Ultraşii "cîinilor" au primit din partea Comisiei de Disciplină două etape de suspendare în jocurile din deplasare, astfel că fanii nu vor fi prezenţi la derby-ul de vineri, cu CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Noiembrie 2013, 19:39

Eu unul nu am auzit pana acum de V L.Binenteles imi plac adevaratii jucatori ai lui Dinamo .De asta sincer n-ama uzit.Ar trebui sa-*mi * fie frica ?

gymd
gymd  •  06 Noiembrie 2013, 12:05
Postat de bamse1901 pe 06 Noiembrie 2013, 10:35

incepi sa te misti in comparatie cu altii, dar mai ai de munca.

fata de altii este un castig clar, a fost cel mai bun in meciul cu FC Brasov, la fel si Matei care a avut cateva incursiuni, incet-incet poate vom castiga si noi niste jucatori pt un nou titlu, cine stie, FORZZA DINAMO !!!

gymd
gymd  •  06 Noiembrie 2013, 12:04
Postat de dora pe 06 Noiembrie 2013, 09:43

la table, la ce bateti, ca in deplasare sunteti niste mielusei jigariti.

O sa vedem dupa meci, unguroaica proasta, sti cat tine o mama ungur gravida un pui de ungur? 9 luni :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează