FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru ameninţat de fanii Rapidului: "Dacă ne retrogradezi, te dăm afară cu pietre" » Mesaj dur şi către Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 10:06

Rapid a pierdut cu Dinamo, 0-3, deşi a jucat din minutul 7 în superioritate numerică, după ce Nedelcearu a fost eliminat. Jocul echipei lui Ionel Ganea i-a scos din minţi pe suporteri, care i-au cerut explicaţii lui Valerii Moraru. 

"Ce e asta, mă, îţi place? Dacă ne retrogradezi, te dăm afară cu pietre şi eu o să fiu ăla care o să arunce primul în tine. Ai venit, atunci bagă bani, că din gură văd că ştii să dai", a fost reacţia unui fan nervos de la Tribuna Zero.

După fluierul final, suporterii s-au îngrămădit în faţa lui Moraru pentru a-l determina să renunţe la Ionel Ganea.

"Dă-l afară, pentru ce îl mai laşi să stea pe bancă", a răbufnit unul dintre ei. Unul dintre apropiaţii lui Moraru a replicat imediat: "Nu noi l-am adus, nu e vina noastră că e pe bancă".

Suporterii nu au acceptat scuza şi i-au transmis patronului să-l dea afară: "Trebuie să-i dai bani să plece, fă-o. Dacă nu ai, dă-ne nouă echipa şi îi dăm noi bani să plece".

După cele spuse de fani, Valerii Moraru a dat din cap, semn că este de acord cu cererile acestora şi că ia în calcul varianta de a-l demite pe Ionel Ganea în această săptămînă.

Suporterii către Ganea: "Pleacă, nesimţitule!"
Ionel Ganea nu a fost uitat de fani, nici în timpul partidei, dar nici după meci. În drumul către vestiare, antrenorul Rapidului a fost apostrofat din nou:

"Pleacă, bă! Eşti un nesimţit şi nu o să pleci. O să te facem noi să pleci pînă la urmă. Ai distrus echipa asta".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
alexzece
alexzece  •  29 Septembrie 2014, 19:42
Postat de bamse1901 pe 28 Septembrie 2014, 13:33

acum sincer mai bine din jumatate din jucatorii de acolo nu prea au ce cauta la o echipa ca Rapid

Ce inseamna Rapid la ora asta?Suporterii lor trebuie sa fie realisti.Va fi o minune daca nu cad in B,sunt slabi rau.Indiferent de antrenor.

alexzece
alexzece  •  29 Septembrie 2014, 19:40

Eu nu inteleg ce doresc oamenii? de sub Pod.La ce echipa au,credeam ca au si eiatata minte incat sa-si dea seama ca sunt prim candidata pentru a retrograda.In fine.

dihorul
dihorul  •  29 Septembrie 2014, 19:08
Postat de unico_biancorossi pe 29 Septembrie 2014, 03:08

parca ii si vad pe vreo 20 de fani rapidisti cum dau cu pietre dupa cuplul moraru, pe calea giulesti..))

E vrajala marca jegsepe. Toti stiu ca nu el la adus pe ganea.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează