FOTBAL  »  Superliga  »  ANGAJAŢI

Valerii Moraru este pregătit să dea oamenii afară pe capete: "Rapidul se descurcă şi cu cinci angajaţi" :S

Valerii Moraru
Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 19:06

La venirea lui Valerii Moraru la Rapid toată lumea credea că giuleştenii îşi vor reveni din toate punctele de vedere, în special din cel financiar, dar noul patron al alb-vişiniilor ţine cu tot dinadinsul să infirme asta.

Omul de afaceri moldovean a declarat astăzi, într-o conferinţă, că Rapidul are prea mulţi angajaţi şi este nevoie de o revizuire în organigrama clubului.

"În administraţia clubului sînt mult prea mulţi oameni. Este nevoie să revizuim organigrama pentru că Rapid s-ar descurca şi cu cinci, maximum şase angajaţi. Adică nu putem să ne permitem atîţia oameni, cu asemenea salarii şi cu pierderile respective. Voi avea în acest sens o discuţie cu administratorul special, Dragoş Frăţilă, şi îi voi expune dorinţele, iar decizia o va lua dînsul. Nu vreau să influenţez", a spus Moraru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
dihorul
dihorul  •  19 August 2014, 23:51

Era nevoie de o curatenie. E normal ca pe banii tai sa pui echipa ta. Cam exagerata asta cu 5-6 angajati, sigur a vrut sa spuna ca va reduce, nimic mai mult... Multi au supt de la Rapid, si au fost capuse profesioniste de s-au descurcat sa il suga si pe cofetar la cat de avar era clapaugul... Ora curateniei trebuia sa vina, lipitorile sunt fata in fata cu inevitabilul.

vrajeala
vrajeala  •  19 August 2014, 12:30

5 angajati si 11 jucatori ca nu te obliga nimeni sa faci schimbari. Copos pe linga tine este un sfint

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  19 August 2014, 12:15

Moraru, fa ordine! Ganea nu e vinovat ca nu te-au contactat astia. Tu esti patron sau carlig de rufe? Cheama-i pe toti, nu impusca pe nimeni pe sentimentalisme, cere-le si urmareste daca rezolva. Toti! Si "prieteni" si "dusmani"! S-ar putea sa ai Mari surprize privind prietenii si dusmanii... Altfel, Rapid va ramane un taifun cum a fost totdeauna. Struneste taifunul! Welcome in the Club. :) Cu astia de la presa, nu pune botu'! Cineva a zis ca altcineva a zis ca altcineva a zis...vraja nasoala! Semnez anonim :) insa Rapidist din 1961! Dincolo de Caragiale, pot sa renunt la anonimat, Numai pentru Rapid! Hai, Succes! ...sau..."sucesuri"?! It's up to you, Moraru.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează