FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 0-2 (MECI SUSPENDAT)

Valeriu Răchită: "Sipovici e linşat mediatic, a intrat în depresie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2011 19:55

Tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită, a dezvăluit la GSP TV că jucătorul Enes Sipovici a intrat în depresie după ce a fost acuzat că a ascuns obiectul cu care a fost lovit Galamaz. de suporterul intrat pe teren la meciul Petrolul - Steaua, întrerupt la 0-2.


"Sipovici a fost linşat mediatic, a intrat în depresie! S-a spus că a luat de pe jos obiectul cu care a fost Galamaz, dar nu a fost aşa. Sipovici a cules bricheta după penalty, agresorul n-a avut nimic în mînă", a spus Valeriu Răchită la GSP TV.

Click aici pentru a citi ce a spus Sipovici la Radio GSP!

Jucătorul Petrolului a fost surprins pe imaginile video în timp ce ridica un obiect de pe teren. Iniţial s-a crezut că este un box, dar Sipovici a insistat că era vorba de o brichetă.

Vezi mai jos VIDEO!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
davi7
davi7  •  02 Noiembrie 2011, 02:05
Postat de klaus pe 01 Noiembrie 2011, 20:01

esti bolnav!

Imaginile nu sunt suficent de clare,pozitia pumnului sugereaza existenta unui box,iar lovitura nu a fost data fata in fata. In plus individul era baut posibil si drogat,oricum nu e obligatoriu ca orice lovitura sa bage in coma,nu e argument. Insa ar fi ciudat ca in conditiile care au fost ca un simplu pumn sa-i infunde oasele. Asa ceva nu am auzit nici in povesti cu eroi gen Old Shatterhand.. Probabil vrei sa-i iei apararea dar cine face asa ceva ar trebui judecat ca in Arabia Saudita si atunci marea majoritate a acestor smecheri lasi ar dispare pe loc.

valy_lupul
valy_lupul  •  02 Noiembrie 2011, 00:37

://www.youtube.com/user/bloodfartz#p/u/0/b5M5aSSq-MI Restul presei '' lingai "

icstream
icstream  •  01 Noiembrie 2011, 23:33

L-a lovit cu ghionturile de la pumn ca i-a dat din spate cu mana intoarsa, si nemernicul ala cu asta se ocupa, cu "datu' cu pumnu'", nu asa au declarat toti? LASATI-L PE SIPOVICI IN PACE BAI NEMERNICILOR!!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează