FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”

Vai Badea, în centru, cu ghetele în mână, la FC Vaslui (Liga 2) / foto: Arhivă GSP
Vai Badea, în centru, cu ghetele în mână, la FC Vaslui (Liga 2) / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 11:20 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 18:20

Fostul atacant Vali Badea (41 de ani) a povestit la GSP Live o anecdotă cu Ioan Sdrobiș (77) de pe vremea când acesta era antrenorul lui la FC Vaslui.

Era sezonul 2003-2004 din Liga 2, ultima etapă, iar FC Vaslui nu mai avea miză. Jucătorii au petrecut cu o seară înainte de meci, au câștigat lejer partida, Badea susține că a înscris 5 goluri, dar n-a scăpat de corecție.

Mărturie șocantă de la un episod brutal din Liga 1: „Mi-a fost frică să nu-l omoare pe teren”
GSP LIVE
Mărturie șocantă de la un episod brutal din Liga 1: „Mi-a fost frică să nu-l omoare pe teren”

VIDEO. Vali Badea: „Ioan Sdrobiș mi-a dat două palme pe teren, tot stadionul a început să-l huiduie”

„Eram la Vaslui, asta se întâmpla prin 2003. În ultima etapă, aveam meci la Moinești, lângă dânsul (n.r. - lângă localitatea de unde e Ioan Sdrobiș), lângă Târgu Ocna. Și am dormit la Târgu Ocna. Seara, ne-a lăsat singuri. Era ultimul meci, nu mai puteam să prindem locul 1, nici locul 3 nu mai putea să ne ajungă. 

Am băut un șpriț, ne-am întins până la 3-4 dimineața. A doua zi, după meci, plecam la un coleg la nuntă, la Brașov. La pauză, era 5-0 pentru noi. Dădusem eu 5 goluri. 

După 15-20 de minute din repriza a doua, m-a scos de pe teren și m-a luat să mă pupe, m-a felicitat. I s-a părut însă că miros a alcool. Atunci mi-a dat două palme și a început lumea din tribune să-l huiduie. Dar am rezolvat, nu este un om care să țină dușmănie”, a spus Badea la GSP Live.

Fostul atacant al FCSB-ului ține și acum legătura cu Ioan Sdrobiș: „Este ca un al doilea tată pentru mine. E omul care m-a luat de la Alexandria la Petroșani, de la Petroșani la Vaslui. E omul care m-a susținut necondiționat. Probabil nici copilul lui dacă eram nu mă forța atât să joc. Mi-a prins bine, pentru că alături de dânsul, cât a fost antrenorul meu, am jucat toate meciurile. Vorbim o dată, de două ori pe săptămână, îmi dă mesaje pe WhatsApp”.

A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”
Ioan Sdrobiș, flancat de Sorin Paraschiv și Valentin Badea

Mă bucur că am reușit să-l iau pe Bernabeu, când am jucat cu Steaua la Real Madrid. Mi-a zis că a rămas impresionat de ce a văzut acolo și de gestul pe care l-am făcut

- Valentin Badea

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Valentin Badea

Mai multe articole din emisiunea GSP Live:

„L-am distrus!” » Momentul în care Șumudică a răbufnit: „Vă bateți joc de mine!”
EPISOD
„L-am distrus!” » Momentul în care Șumudică a răbufnit: „Vă bateți joc de mine!”
Pancu, impresionat de „arma” Rapidului pentru 2024: „Fantastic fotbalist! Îl văd plecând într-o ligă mult mai puternică”
RAPID
Pancu, impresionat de „arma” Rapidului pentru 2024: „Fantastic fotbalist! Îl văd plecând într-o ligă mult mai puternică”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mafa
mafa  •  20 Ianuarie 2024, 18:00
Postat de grobelaar pe 20 Ianuarie 2024, 14:54

Nu îi înțeleg pe jucătorii care aleg să își „ajusteze” realizările fotbalistice în condițiile în care informațiile pot fi foarte ușor verificate. La fel cum nu îi înțeleg nici pe jurnaliștii care iau de bune orice informații. Badea susține că a dat 5 goluri și nu oricum ci într-o singură repriză, iar la pauză era 5-0 pentru Vaslui. Lucrurile nu au stat (chiar) așa. 1) La pauză era 1-0; 2) Badea a marcat 4 goluri; 3) A fost schimbat în minutul 70, la scorul de 4-0, cu Parpalea; 4) Rezultatul final a fost 5-1, ultimul gol al partidei fiind marcat chiar de Parpalea în minutul 87, după ce oaspeții reduseseră din diferență. Și Șumudică își mai umflă realizările - mai ales din perioada „portugheză” - dar are mai mult haz. Totuși, să îi acordăm circumstanțe atenuante și lui Vali care poate nu își revenise din toate punctele de vedere după o noapte de pomină. Oricum, dacă la faze din astea simple se exagerează...

Iarta-l !!...inca e mahmur.

Dan80
Dan80  •  20 Ianuarie 2024, 15:39

De ce nu mi-ați dat mesajul ?

Dan80
Dan80  •  20 Ianuarie 2024, 15:34

Vali Badea....aberează ! Unde a marcat 5 goluri , într-o repriză....la Moinești ? Păi am fost la meci ! A fost jale mare pentru Sdrobiș....că a fost învins de Vlăduț , antrenorul Moineștului ! Porumboiu , cu Sdrobiș antrenor , a fost învins de Petrolul Moinești și la Vaslui și la Moinești și a terminat campionatul pe locul 2 , după Petrolul Moinești , dar....înaintea lui Marius Stan , care era președinte la Poli Iași ! Toate cele 3 echipe au promovat în liga 2 ! Așa că Vali Badea....revino-ți ! Nu ai dat în viața ta 5 goluri , într-o repriză ! Iar despre Sdrobiș....mai ușor , că știm cum a avut rezultate !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează