FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID JOACĂ ÎN GIULEŞTI

Vali Ionescu după negocierile cu Copos: ”Mă simt de parcă aş fi luat o medalie!”

George Copos a negociat la sînge cu  Vali Ionescu Caciureac. Pentru ca Rapid să joace pe Giuleşti fiecare a lăsat din pretenţii
George Copos a negociat la sînge cu Vali Ionescu Caciureac. Pentru ca Rapid să joace pe Giuleşti fiecare a lăsat din pretenţii

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 13:23

Vali Ionescu Caciureac, fosta atletă care conduce acum Clubul Sportiv Rapid, a semnat la 12:30 contractul de închiriere pentru stadionul Giuleşti, aşa că vişiniii vor juca din nou în Grant.


Rapid a scăpat de plimbările prin ţară, în căutare de stadioane. Clubul Sportiv a acceptat să le redea stadionul vişiniilor şi actele s-au semnat în jurul prînzului. Copos s-a înţeles cu cei de la clubul sportiv, administratorul arenei.

"Rapid va juca în Giuleşti miercuri, în Cupa României, precum şi următoarea partidă pe care o are de disputat în campionat. În continuare, vom discuta contractul de la meci la meci, ca să mă asigur că echipa de fotbal îşi va achita datoriile. Mă simt atît de fericită că am încheiat cazul acesta....Parcă aş fi luat o medalie!", a declarat Vali Ionescu, fostă deţinătoare a recordului mondial la lungime, care ocupă acum funcţia de preşedinte al CS Rapid.

Copos negocia cu Ionescu-Caciureac de la începutul verii, dar abia acum au ajuns la un acord. Între timp, Alexa şi ai lui au disputat jocurile considerate pe teren propriu la Piteşti sau în Regie.

Jucătorii au protestat, "nu mai suportăm să fim tot timpul în deplasare!", ca şi suporterii, care i-au cerut în mai multe rînduri patronului să soluţioneze problema stadionului din Giuleşti. Revenirea vişiniilor în Grant e miercuri, de la ora 19:00, cu Juventus Bucureşti, în Cupa României.

Pînă la stingerea litigiului cu CS, Rapid va plăti în jur de 8.000 de euro pe meci: 1.650 de euro chiria plus aproximativ 800 de euro utilităţile plus circa 5.000 de euro din vechea datorie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
pancone51
pancone51  •  22 Septembrie 2011, 00:55

Ce dor ne-a fost de tine, Giulestiule! nu , baieti?

sexilian
sexilian  •  20 Septembrie 2011, 17:23

oare intram in normalitate?...

pajureanul
pajureanul  •  20 Septembrie 2011, 16:54

Tribuna 2...10 lei grei rau,vor fi 5000 dar de suporteri nu simpatizanti ca la altii:P

Vezi toate comentariile (12)
Comentează