FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Vali Moraru, primul dialog cu Gigi Becali după ce a urlat la patronul FCSB: „Asta m-a deranjat!”

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 18:54 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 10:21

La aproape două săptămâni după ce a urlat în direct la Gigi Becali, Vali Moraru i-a prezentat scuze în direct patronului FCSB.

Gigi Becali și Vali Moraru, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”, au dialogat din nou joi. La finalul intervenției, Vali Moraru i-a prezentat scuze lui Gigi Becali pentru modul în care a reacționat la ultima discuție.

Gigi Becali a sunat în direct să-l pună la punct pe Balaj: „Nu știe legea!”
FCSB
Gigi Becali a sunat în direct să-l pună la punct pe Balaj: „Nu știe legea!”

Vali Moraru i-a prezentat scuze lui Gigi Becali

Vali Moraru: „Vreau să îmi cer scuze pentru tonul pe care l-am avut. Cred în continuare în ceea ce v-am transmis, dar tonul a fost nepotrivit.”
Gigi Becali: „Domnul Moraru, hai să vă spun ceva. Dacă eram supărat, nu intram acum. Dumneata ești un om calm, cu minte. Dacă ți-ai ieșit din fire...Dacă era altul, poate țipam și închideam telefonul. Dar nu ai avut dreptate. Știi de ce? Eu nu aveam treabă cu dumneata. Aveam treabă cu Avram.” 

Vali Moraru: „Și asta m-a deranjat, domnule Becali. Nu-i puteți spune unui om cu care lucrez când să zâmbească sau nu” 
Gigi Becali: „Eu nu am spus când să zâmbească. Eu mi-am spus părerea. Dar și el se putea apăra, că nu e băiat prost. El zâmbea și dumneata țipai pentru el. Zicea «Proștilor, certați-vă voi pentru mine, că eu râd». Cam așa ceva”
Vali Moraru: „Da, până la urmă cred că așa s-a văzut”

Gigi Becali i-a provocat furia lui Vali Moraru la TV: „Ne mai permiteți ceva? Nu putem să avem păreri?!” 

„Domnule Becali, nu ne mai ordonați ce să facem! Nu putem să avem păreri?! Am spus că Steaua a fost furată azi, ce mai vreți? Nu poate să zâmbească omul, să spună că a fost portocaliu? Ne mai permiteți ceva? Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Ne certați? Dar certați-vă cu Burleanu, pe care l-ați ales! I-ați dat votul, ce mai vreți de la el?”, a spus Vali Moraru pe 24 aprilie.

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și:

Negocieri finalizate: a semnat pe 3 ani cu FCSB! » Gigi Becali a reușit să-l convingă până la urmă

Vassaras s-a pronunțat în cea mai „fierbinte” fază a etapei » Le-a dat peste nas celor de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
John.Wick
John.Wick  •  05 Mai 2023, 17:49
Postat de Mihai043 pe 05 Mai 2023, 09:16

Zise un gigist grețos. Ai tu personalitate. Îți iese prin toți porii. Vasalule, nu îți este rușine! Mai mult ți se potrivește, ca și nickname(poreclă), fiindcă nu ai destulă bărbăție să îți folosești numele real, John Weak(Ion Slab). Ești slab prietene. La fel ca toți fcfcsbiștii. Începând cu fariseul pușcăriaș, continuând cu pușcăriașul numărul 2, mini Stoica și terminând cu agresorul Mustață. Vai de capul vostru! ***

Bai talpanist grețos, mai și semnalizezi cu rongleza ta de baltă învățată la ciurdă. Ia da un Google translate sa afli ce înseamnă wick, și uită-te la film să afli de ce-l cheamă așa. Ești tu demn și tare că frecco bocanco, ce sa zic.

dr.jivago
dr.jivago  •  05 Mai 2023, 15:19

Felicitari, Vali! Se vede ca ai sapte ani de acasa! Chiar daca vreun aspect din discutia cu Becali te ar fi indispus , nu era normal acel ton al tau.. Plus ca e o persoana mai in etate! Niciodata , scuzele pe care le oferi ,chiar daca sunt tarzii , nu sunt de prisos! Oricum Gigi n-a fost suparat si lucrul asta e frumos din partea lui , chiar te apreciaza ca realizator TV ! Bravo!

Chess
Chess  •  05 Mai 2023, 12:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează